9   24
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Kotte är tillbaka!

kotte är tillbaka

Kotte är tillbaka!

God morgon på er. Jag vaknade innan sex så jag bestämde mig för att ta ut Bonzo och följa min sambo till bilen. Han jobbar i Göteborg idag. På vägen hem sen så träffade jag på Kotte. Han har varit med tidigare på bloggen men då hade han inget namn. Tycker Kotte är ett bra namn på en liten igelkott. Får lite panik av att han har hittat ett hem hos oss då det är så himla mycket trafik här men jag hoppas att folk är extra försiktiga.

kotte är tillbaka

Styra upp mina företag

Idag behöver jag sätta mig ner och styra upp mina företag. Att Convid-19 kom som en käftsmäll för alla företagare har ingen missat. Men även vi influencers är drabbade av detta. Företagen som vi arbetar med har kanske inte samma budget som tidigare och under April månad fick jag ingen lön alls. Det är lätt att tappa motivationen under tider som dessa. Men något som går väldigt bra är min Youtube kanal. Den växer som bara den vilket är roligt att se. Dock så tjänar jag inga pengar på den för tillfället men jag hoppas att det kommer kunna ändras snart.

kotte är tillbaka

Det jag behöver göra idag är att sätta upp ett schema. När och vilka tider allt ska uppdateras. Jag vill att alla mina sidor ska vara rullande och då behöver jag ett schema för att detta ska bli möjligt. Fördelen är att alla kanaler förutom instagram går att tidsinställa och det underlättar. Men det är så min plan ser ut idag. Jag fick även ett samarbete igår kväll som jag ska arbeta med idag och publicera senare i kväll tänkte jag. Vi fotograferade bilderna igår och de blev riktigt bra. Hoppas att ni får en fin dag.

Dela

3 Kommentarer

  1. 7 maj, 2020 / 13:23

    Vad roligt att få se Kotte igen och så himla söt! <3 Kramis

  2. 7 maj, 2020 / 19:22

    Kan tänka mig att det är väldigt tuffa tider för egenföretagare just nu, men att din kanal växer är ju hur kul som helst! 😀 Alltså åh vad söt!!

  3. 8 maj, 2020 / 08:01

    Men så söt!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.