1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Clarins Fix’ Make-Up Spray


Inlägget är reklam för Kicks.se och innehåller annonslänkar

Clarins Fix' Make-Up Spray

När jag hittar sminkprodukter som jag verkligen älskar då byter jag aldrig ut dom. Clarins Fix’ Make-Up Spray är en sån produkt som jag alltid måste ha här hemma. Den har jag verkligen utsatt för det ultimata testet. Jag fick en hel 30 cl pepsi sprutat rätt i ansiktet på mig. Vid första tanke tänker man att sminket har åkt av som smält smör. Det hade inte rört sig en enda liten millimeter och det tror jag är tack vare just Clarins Fix’ Make-Up Spray. Efter det så finns det ingen chans att jag byter ut den mot någon annan setting spray.

Clarins Fix' Make-Up Spray
Transparent mirakelprodukt som får make-up en att stanna på plats och hålla sig kvar längre. Den uppfräschande misten ger huden fukt och och håller den samtidigt matt. Rik på C-vitamin.
Dela

6 Kommentarer

 1. 5 maj, 2020 / 13:56

  Oh trodde det var parfym först. Perfekt med en produkt som håller make-upen på plats

 2. 6 maj, 2020 / 11:25

  Åh den lät verkligen svinbra!! När något sånt där händer som med drickan får man verkligen svar på om produkten håller bra kvalité haha!!

 3. 6 maj, 2020 / 21:09

  Clarins gillar jag skarpt! Denna har jag inte sett innan men enligt dig låter den ju toppen 😀 Jag tänkte, har du någon bra dagkräm som du skulle kunna tipsa om? Är på jakt efter någon men känns skönt att få lite bra tips innan 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 maj, 2020 / 12:52

   Jag kan verkligen rekommendera fuktighetskrämen från The Ordinary 😀 Kommer byta ut hela min hudvårdsserie till deras produkter 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.