9   24
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Kosttillskott hos Topformula + rabattkod


Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Topformula.se | Reklam

Kosttillskott hos Topformula

Träning är en viktig del i mitt liv. Inte bara för att jag ska överleva zombie apocalypsen när den väl kommer men jag vill också leva ett långt och friskt liv. Jag har haft stora problem med min kropp. Smärtan i mina armar som jag har berättat om tidigare men också smärta vid svanskotan. Det som jag har noterat är att dessa smärtorna kommer när jag är för stilla. När jag inte rör tillräckligt på mig.

Jag har som mål att alltid gå minst 10.000 steg. Men jag precis som många andra hittar på ursäkter som gör att man inte når resultaten som man strävar efter. Jag försöker få in så mycket vardagsmotion som jag kan men nu när våren äntligen är här så är vi ute och springer. Få bättre kondition, bättre vilopuls, blodtryck och alla andra fördelar som träningen för med sig.

I kombination med träningen så kan det även vara en bra idé att äta kosttillskott. Topformula har ett stort sortiment av kosttillskott. Även om man äter en varierande kost så kan det fortfarande vara svårt att få i sig vissa ämnen som kroppen behöver. Jag äter sen flera år tillbaka msm som är svavel. Det stärker lederna framför allt och det är också anledningen till varför jag ger det till Bonzo. Han fick artros 2012 och har sedan dess ätit msm för att förbättra hans leder. Han fyller ändå 15 år nu på Söndag så jag tycker det säger en hel del. Topformula har gratis frakt och även många veganska alternativ vilket jag tycker är ett stort plus. Även bra priser på många av deras produkter.

Jag tycker det är viktigt att vi tar hand om våra kroppar. Det betyder absolut inte att man aldrig ska få unna sig sötsaker och annat men har vi möjlighet att hjälpa kroppen genom att äta kosttillskott så varför inte? Jag har länge velat börja äta omega 3 och B12. Vi äter väldigt lite fisk här hemma och B12 är väldigt bra för håret och naglarna. Har man rikligt med mens så kan det vara bra att äta järntabletter. Jag är säker på att ni kan hitta de kosttillskotten som ni vill ha hos Topformula och vad passar då inte bättre än en rabattkod?

Med rabattkoden TESTA10 så får ni 10% rabatt på er beställning hos Topformula. Den gäller fram till den 30 Maj.

Dela

1 kommentar

  1. 7 maj, 2020 / 18:40

    Vilket bra tips!! Alltid bra att ta tillskott om man behöver!! 😀 Ger lite olika saker till hästarna i perioder, och har märkt stor skillnad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.