0   20
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Det har varit några jobbiga dagar för mig

Det har varit några jobbiga dagar för mig men idag känner jag mig bättre. Jag tror vi är många som blev uppriktigt ledsna av att få höra att Tim (Avicii) tyvärr inte finns med oss längre. Att känna sorg och empati för någon som man aldrig träffat är ingenting som jag tycker att man ska försvara. Jobbar man inom musikbranschen så kommer man att nå ut till folk på ett djupare plan oavsett om det är genom musiken, texterna eller ens sångröst. Då jag själv har förlorat väldigt många människor i mitt liv så vet jag hur fruktansvärt jobbigt det är och hur ont det gör i hjärtat. Jag hoppas att Tims familj och vänner kan finna stöd i all den kärlek som många har visat upp runt om i världen.

Som jag skrev på instastories (där får ni alltid reda på allt först) så har jag just nu väldigt ont i mina armar. Att ha kronisk smärta är fruktansvärt för det är ofta något som sällan tas på allvar. Det är svårt att förklara smärtan men mina armar känns väldigt tunga och det strålar ut smärta från axlarna och ner till fingrarna. Det är som när foten somnar men 10 gånger värre och det gör ont. Jag har av denna anledningen inte orkat sitta vid datorn. Nu dags att starta dagen.

 

16 Kommentarer

 1. 25 april, 2018 / 09:48

  Usch vad jobbigt du har det med smärtan och ta hand om dig! <3 Kramis

 2. 25 april, 2018 / 09:50

  Vad jobbigt och tråkigt med dina armar!

 3. 25 april, 2018 / 10:15

  Låter inget roligt med ständig smärta, ta hand om dig! Kram

 4. 25 april, 2018 / 10:23

  Åh, ja, det med Avicii är verkligen så hemskt. <3 Usch för smärtan, jag vet inte så mycket om det hela tyvärr, men jag hoppas den försvinner så snart som möjligt!

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2018 / 09:28

   Ja det försvinner nog snart. Känns bättre idag 🙂

 5. 25 april, 2018 / 20:34

  känner också sorg över Tim, trodde inte det faktiskt.. så jobbigt med dina armar 🙁

 6. 26 april, 2018 / 10:50

  Det är så ofattbart tragiskt och ännu värre efter man har sett dokumentären. Det är så sorgligt allting hur det slutade för Tim och man får hela tiden bevis på hur skört livet är. Det är första gången som jag reagerar kraftigt över en persons bortgång som man inte ens har träffat. När andra kändisar har gått bort har det varit en chock en kort stund men Tims död berörde verkligen. Lämnade tomrum och sorg.

  • dixiwonderland
   Författare
   27 april, 2018 / 09:59

   Och inte blev det bättre nu när man fått veta att hand valde att avsluta sitt liv. Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat! Hoppas han har fått frid vart han än befinner sig nu.

 7. 26 april, 2018 / 22:13

  Så fint skrivet om Tim! Hoppas verkligen att smärtan släpper <3

  • dixiwonderland
   Författare
   29 april, 2018 / 12:04

   Har fortfarande ont men det brukar ta ca 2 veckor innan det är över 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.