2   18
0   21
4   31
0   20
2   25
14   33
0   23
0   18

Bra för miljön och mina tänder

Metallsugrör. Bra för miljön och mina tänder.

Många av er vet kanske inte om detta men jag har varit rökare. Jag började röka när jag var 14 år gammal och sen slutade jag helt och hållet 2018 tror jag det var. Jag skulle inte vilja säga att jag var en storrökare. Trots att jag rökte under många år fram och tillbaka så tålde verkligen inte min kropp cigaretterna. Jag fick nickokickar konstant och kunde faktiskt må riktigt illa av skiten. Idag kan jag inte för mitt liv förstå hur folk kan röka. Det känns så fruktansvärt omodernt och jag skäms över att jag själv har varit en.

När jag var 20 så började jag dricka kaffe. I början så vägrade jag att ha en kaffebryggare här hemma men sen var rutinen att göra kaffe och ta en cigarett varje morgonen. Dock var jag aldrig något fan av kaffe egentligen. Alla brukade skämta om att jag hade mjölk med kaffe då min mugg bestod av 80% mjölk och 20% kaffe. Slutade dricka kaffe för kanske 2 år sedan. Om jag inte drack kaffe på bestämda tider så fick jag migränanfall. Insåg där och då att jag var beroende och det är något som jag vägrar vara.

Metallsugrör. Bra för miljön och mina tänder.

Jag misstänker att ni undrar vart jag är på väg med detta. I och med att jag slutade dricka kaffe så började jag dricka te. Och trots att jag rökte och drack kaffe i många år så fick jag aldrig några missfärgningar på mina tänder. Men det fick jag däremot av att dricka te!

Jag tycker det är mysigt att ta en kopp te på morgonen. Det är lite kallare och man vill ha något varmt för att vakna till liv. Sen är det alltid trevligt att ta en kopp vid tre på eftermiddagen och en vid nio på kvällen. Te är inte dåligt för kroppen men jag får panik av att få missfärgningar på mina tänder. Sist jag var hos tandläkaren så slipade de bort missfärgningarna men nu har jag sett att de redan börjar komma tillbaka! Därför köpte jag hem sugrör!

Bra för miljön och mina tänder

Metallsugrör. Bra för miljön och mina tänder.

Naturligtvis köpte jag metallsugrör då jag vill värna om vår miljö. Är ni sugna på att köpa egna så hittar ni sugrören här. Man får fyra styck. Två raka och två börja samt en liten borste så att man kan göra rent dom. Jag hoppas att detta kommer fungera så att jag kan fortsätta dricka te. Om inte så kommer jag faktiskt ta och sluta.

Dela

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.