23   34
7   23
9   30
26   42
2   33
0   23
2   30
0   20

Alla Hjärtans Dag

En intensiv jobbvecka börjar lida mot sitt slut. Är så tacksam över att jag har världens bästa bestie som alltid ställer upp som fotograf. I Torsdag hann vi fotografera så mycket material vilket hjälper mig så enormt mycket. Jag har fått som en nyfunnen kärlek till mitt jobb. Även om det är psykiskt påfrestande ibland så är jag så tacksam över att kunna göra detta.

Firade alla hjärtans dag på Butlers trollhättan. alkoholfri drink med smak av persika och passionsfrukt.

Alla Hjärtans Dag

Som jag har hintat om tidigare så firade vi Alla hjärtans dag på ett “annorlunda” sätt jämfört med tidigare år. Vi firade alla hjärtans dag tillsammans med Ljung och Carro. En dubbeldejt med andra ord. Vi brukar alltid gå ut och äta på Alla hjärtans dag men jag kände att det skulle bli roligare om vi kunde få med oss ett annat par. Då vi inte har träffat Ljung och Carro sen hösten förra året så blev det perfekt att vi kunde fira tillsammans. Maten var väldigt god men jag blev besviken på min förrätt. Hade hoppats att de skulle ha pilgrimsmusslor på emnyn som jag har längtat efter i flera veckor. Blev så besviken när jag såg att de inte hade det denna gången. Det är ju så himla gott! Sen hade jag önskat att upplägget på efterrätten var finare. Men med varmrätten så var allt perfekt så där har jag inget att klaga på haha.

Firade alla hjärtans dag på Butlers Trollhättan Råmarinerad lax 
Serveras med hjärtbladssallad samt avocado och mangosalsa.

Råmarinerad lax
Serveras med hjärtbladssallad samt avocado och mangosalsa.

Firade alla hjärtans dag på Butlers Trollhättan Hängmörad Ryggbiff Serveras med friterad potatis, broccoli, frissésallad, timjansky & béarnaise.

Hängmörad Ryggbiff
Serveras med friterad potatis, broccoli, frissésallad, timjansky & béarnaise.

Firade alla hjärtans dag på Butlers trollhättan Marängsviss Hemgjorda maränger med vaniljglass från Lejonet & Björnen, banan, vispad grädde & chokladsås.

Marängsviss
Hemgjorda maränger med vaniljglass från Lejonet & Björnen, banan, vispad grädde & chokladsås.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.