3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Ko på grönbete efter 5 dagar i karantän

Jag kände mig nästan som en ko på grönbete idag när jag fick lämna lägenheten efter 5 dagar i karantän. Redan vid klockan tio var jag ute med skräpet och sen ner till affären för att köpa hem sånt som tagit slut. Sen har jag suttit och textat min nästa video som kommer ut nästa Måndag.

Ko på grönbete efter 5 dagar i karantän. Kryddor från Smaklökens.

Har även skickat iväg två växter som jag sålde igår på tradera. 1021 kronor fick jag för dom, not bad! Hade försökt sälja dom i veckor men det handlar om att rätt person ser annonsen för att få det sålt. I samband med att jag skickade det paketet så hämtade jag ut ett paket från Smaklökarnas. Jag har bloggat om dom flera gånger men jag älskar verkligen deras kryddor.

Så billiga men framför allt super goda!

Jag köpte flera favoriter men en som är ny är curryn. Ska bli väldigt kul att testa den. Leveransen tog bara en dag men då vi var i karantän så kunde jag inte hämta ut paketet förrän idag. Min sambo har som sagt tappat en del av sitt smaksinne så får krydda lite extra för honom nu.

Ko på grönbete efter 5 dagar i karantän. Kryddor från Smaklökens.

Har även hunnit med att fakturera, fotografera, redigera, tvätta, diska och nu står köttfärssåsen och kokar. Med andra ord så har det varit en produktiv Måndag. Får se om jag orkar vattna växterna idag eller om jag gör det imorgon istället. Handlade även lite på börsen idag. Vet att många har panik just nu. Men jag har varit med om att få mail där de berättar att mitt innehav har gått ner med 40%. Om man sparar rätt, alltså långsiktigt då finns det ingen anledning till att gripas av panik.

Få inte panik över att börsen går ner

Men ska man ha pengarna inom 5 år så rekommenderar man att man ska spara pengarna på ett sparkonto med ränta. Jag passar på att handla mer aktier nu när många blir röda. Man får se det som rea. Jag är väldigt nöjd med mitt innehav och målet för i år är att köpa någon amerikansk aktie. Tyvärr så kostar dom fruktansvärt mycket pengar men fortsätter det att bli rött så ska det nog inte vara omöjligt.

Ko på grönbete efter 5 dagar i karantän. Kryddor från Smaklökens.

Dela

14 Kommentarer

 1. 31 januari, 2022 / 17:11

  Åh vad skönt att få komma ut igen <3

 2. 31 januari, 2022 / 17:44

  Kan gissa att det var en lättnad att få komma ut och ja, tänk hur olika det slår, det vet man aldrig i förväg! Och hoppas din sambo återhämtar sig fort nu, stackarn som blev så dålig läste jag. Vi bara väntar på att det ska slå till hos oss, känns som om ALLA har eller är sjuka just nu men peppar, peppar.. 🙂 Blir så sugen på att prova de där kryddmärket!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2022 / 12:04

   Han mår mycket bättre nu men hostan sitter i tyvärr 🙁 Hoppas verkligen att ni slipper för usch va jobbigt det var att se honom så dålig. Du måste prova deras kryddor, älskar dom 😀

 3. 31 januari, 2022 / 18:11

  Haha åh minns själv den känslan när man väl fick lämna hemmet, man bara sprang ut av lycka hihi!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2022 / 12:04

   Ja men eller hur 😀 Nu vill jag dock inte ut för vi fick snö igår 🙁

 4. 1 februari, 2022 / 05:11

  Men åh, älskar kryddor!! 🙂

 5. 1 februari, 2022 / 10:23

  Jag gillar designen på kryddburkarna, det är den typen som är trevliga att ha framme på bänken 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2022 / 12:05

   Det har jag inte ens reflekterat över haha. Jag brukar spara glasbrukarna och använda till mina sticklingar 😉

 6. 1 februari, 2022 / 19:35

  så härligt att vara utsläppt 😀

 7. 1 februari, 2022 / 20:01

  Vad härligt med en produktiv måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.