0   25
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Smaklökens kryddor

Smaklökens kryddor

Förra veckan var jag hemma hos min bestie. Vi lagade mat tillsammans och då visade hon några nya kryddor som hon fått i julklapp. Man märker att man är 30 när man blir glad av att få kryddor i julklapp haha. Men kryddorna var helt amazing! Så när jag kom hem så la jag en jätte stor beställning hos Smaklökens.

Jag visade upp detta på instagram precis när jag fått hem det men tänkte att jag även kunde göra ett blogginlägg ifall någon missade min story.

Smaklökens kryddor
Smaklökens kryddor

Jag har hunnit testa rätt mycket redan av det jag köpte och jag är imponerad. Det bästa med detta är att jag fick tillbaka inspirationen till att laga mat. Det senaste året så har det verkligen gått upp och ner för mig angående matlagningen. Men med nya kryddor, nya smaker så blir det roligt igen att laga mat. BBQ kommer bli perfekt nu i sommar. Vi brukar inte grilla speciellt mycket. Tror vi gör det en gång om året men nu när jag har blivit skogsmulle så kanske man vågar på sig att gilla över öppen eld.

Ni vet när något verkar to good to be true?

Men Smaklökens levererade verkligen. Kryddorna är i stora förpackningar, super billiga och leveransen var riktigt snabb. Jag är verkligen så nöjd! Detta är perfekt att ge bort i present. De kommer i jätte fina boxar och i en massa olika kombinationer. Det finns även så att man kan köpa vissa enskilt. Hoppas att ni uppskattade detta inlägget. Tycker det är perfekt att köpa med några såna här kryddor om man ska ge bort en krog med lite gott och blandat i eller om ni som jag behövde ny inspiration för köket.

Dela

10 Kommentarer

 1. 12 mars, 2021 / 12:10

  Wow!! Blev lite Avis 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   15 mars, 2021 / 10:27

   Köp och testa 😀 Tror inte du kommer bli besviken 😀

 2. 12 mars, 2021 / 15:32

  Ohh sådant kryddkitt skulle jag kunna tänka mig

  • dixiwonderland
   Författare
   15 mars, 2021 / 10:27

   Du kommer inte bli besviken om du testar dessa 😀

 3. 13 mars, 2021 / 17:27

  Har också använt dem länge! Ofta klasser som säljer de här kryddorna, det är smart att man kan köpa dem direkt från deras hemsida nu 😀 pepparmixen tycker jag är bäst.

  • dixiwonderland
   Författare
   15 mars, 2021 / 10:26

   Visst är pepparmixen gudomlig? 😀 Jag blev helt förälskad i den! Har testat rätt många smaker nu och är jätte nöjd med de alla. Tror inte vi kommer köpa kryddor i butik igen förutom örtsalt 😅

 4. 14 mars, 2021 / 16:47

  Åh men gud vilka smarriga kryddor du köpt! 🙂 Maten blir så mycket godare med kryddor tycker jag och som du säger är det ju lite roligare att laga mat när man vet att man har bra kryddor, så förstår att du fick tillbaka lite inspiration till matlagningen nu. 😀 Tack för tips!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 mars, 2021 / 10:25

   Jag är så sjukt nöjd med dessa kryddorna 😀 Vi gjorde revben häromdagen oh my god va gott det var! Använde houngskryddan, med salt och peppar. Vilka smaker 😀

 5. 20 mars, 2021 / 15:56

  men hur snugga var inte alla dessa kryddor??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.