0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Kira har fått en sele

Kira har fått en sele

Kolla in vår lilla fotomodell! Jag har köpt en sele till Kira. Jag föredrar att ha sele framför halsband. Anledningen till varför vi hade halsband på Bonzo var för att vi hade ett som var så himla bra. Det var i äkta läder och ca 6 cm brett. Så när han drog så hade hela hans hals stöd av halsband. Kira har haft ett smalt halsband men nu har hon lyckats ta sig ur det två gånger så då bestämde jag för att köpa en sele istället.

Denna selen är fodrad på insidan vilket var viktigt då hon saknar päls

Vi vill ju inte att hon ska få skavsår av den. Sen har den en massa reflexer och hon verkar älska den. Hon har en tendens att dra så istället för att hon ”stryps” så blir detta mycket mjukare motstånd för henne. Jag är jätte nöjd med köpet och så även Kira. Hon har en liten sleepover hos oss denna veckan. När sambon har slutat jobbet så ska vi gå en långpromenad i det härliga vädret.

Kira har fått en sele

Kombinera studier med jobb är inte det lättaste

Annars så är det fullt upp med studier och jobb för mig. Jag går upp 07:20 varje morgon vilket är en utmaning. Känner mig konstant trött hela tiden. Har ingen som helst energi vilket är så himla jobbigt när man har mycket som ska göras. Jag har inte fått in någon bra rutin men idag är det tredje dagen så det tar kanske ett tag. Upplever det svårt att finna balans mellan jobb och studierna. Det går inte att styra kreativitet så om jag får sug för att blogga då behöver jag göra det direkt för sen finns det en risk att jag annars inte kommer göra det. Med studierna så måste dom göras oavsett om jag känner för det eller inte.

Men jag upplever att det systemet som jag började med i Måndags verkligen fungerar. Tänker att det är bra att ha kvar den informationen även när jag är klar med utbildningen. Jag tror faktiskt inte att det finns någon florist som kan alla de latinska namnen på alla växterna. Jag bestämde mig för att plugga in alla de svenska namnen och så tar jag de latinska namnen senare. Idag går det att googla sig fram till informationen så kan jag det på svenska så är det inte svårt att få fram det latinska om det skulle behövas.

Dela

6 Kommentarer

  1. 15 april, 2021 / 00:21

    Nej men sötisen <3

  2. 15 april, 2021 / 05:41

    Stilig!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.