0   9
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Tofta Bil är återförsäljare av Citroën

Reklam i samarbete med tofta-bil.se
Att köpa bil är inte alltid så enkelt. Det finns många kriterier som ska uppfyllas. Jag är tacksam över att jag har en sambo som arbetar med bilar (han arbetar som resident) och som vet vad man ska kolla efter. För jag är helt vilsen. Jag går endast på utseende när det kommer till att köpa bil. Men det finns så betydligt många fler och viktigare punkter att kolla efter.

Den viktigaste punkten när det kommer till att köpa bil är säkerhet. Hur bra presterar bilen i krocktesten? Sen vill man ha en bil som inte drar mycket bränsle, kanske är man intresserad av en elbil? Och utrymme. Är det en familjebil som man är ute efter så är det bra att ha stort utrymme så att barnvagn med mer får plats. Hos Tofta Bil i Kristianstad kan du hitta den perfekta bilen för just dig, oavsett om det är en privatbil eller företagsbil.

Tofta Bil är återförsäljare av Citroën
CITROEN GRAND C4 SPACETOURER
Familjebilen med 7 sittplatser som är helt anpassad efter dagens behov.

Tofta Bil är återförsäljare av Citroën. Citroën är ett franskt bilföretag, grundat 1919 av ingenjören André Citroën. Tofta Bil erbjuder både helt nya Citroën-bilar, men även bilar i begagnat skick till förmånliga priser.

För mig som inte har stor kunskap om bilar så är det viktigt att bilförsäljaren som jag vänder mig till vet vad det är dom säljer. I och med att Tofta Bil säljer både nya och begagnade Citroën bilar, både för privatpersoner och företag så har de hög kompetens. Jag tror ingen har missat Citroën C3. Vi har flera grannar som kör just den bilen och oavsett vart man befinner sig så ser man alltid en Citroën C3 på varje parkeringsplats.

Detta är inte bilen för den som vill smälta in i mängden. C3 kommer utan tvekan synas bland alla andra bilar då de unika detaljerna i designen verkligen gör att den sticker ut. Med 9 karossfärger och 3 valmöjligheter på takfärgen går bilen att få i 36 olika färgkombinationer efter tycke och smak.

Vi har haft vår bil i flera år nu och är väldigt nöjda med den. Men vi är sugna på att köpa något större. Jag gillar stora bilar med mycket utrymme. Sen är inte vår bil speciellt skön att sitta i om man ska åka långa sträckor. Men vi får se när nästa bilköp blir. Det lär dröja då en lägenhet står överst på listan. Men ett bilköp är inget spontanköp. Jag tycker det är roligt att läsa på om olika bilmärken och lära mig mer om dom. För när det väl är dags så vill jag ha så mycket information som det bara går.

Tofta Bil ger dig stora valmöjligheter

Oavsett om du behöver en bil i arbetet eller för privatbruk. Stor familj som liten så har Tofta Bil bilen för dig. Deras öppettider finns ni via hemsidan. Tveka inte på att kontakta dom för rådgivning eller bokning av testkörning.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.