4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Frustrerad över att folk inte bryr sig

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom.se, Interflora.se & Yvesrocher.se
Frustrerad över att folk inte bryr sig
Jag ljög inte när jag sa att blått är min sommarfärg. Blev så kär i denna klänningen från H&M när jag såg den. Dock så är den jätte tajt vid brösten för mig. Fick ta storlek 46 för att brösten ens skulle få plats och då var det utan bh. Den plattar till dom eller hur man nu ska förklara det hela. Jag valde dock att behålla den för den är så magiskt fin.

Frustrerad över att folk inte bryr sig

Idag är min sambo nere i Göteborg och jobbar. Bestie ska komma hit om ca 2 timmar och då ska vi äta pizza. Egentligen så vill jag inget mer än att gå ut och äta lunch! Jag saknar det så fruktansvärt mycket men tyvärr så ökar smittan här i Västra Götaland och som vanligt så bryr sig inte folk. Jag förstår att många är frustrerade, det är jag också. Men vi måste alla ta vårt ansvar. På ett sätt kan jag förstå att personer som jobbar i butiker går ut och äter på restaurang för de träffar folk varje dag. Men personer som jobbar hemifrån eller isolerat på arbetsplatsen, där fattar jag verkligen inte hur de kan tycka det är en bra idé att äta på restaurang istället för att beställa take away.

Eller hur man överhuvudtaget tycker det är en bra idé att träffa folk som man inte har i sin inre krets

Men nu är sommaren snart här. Jag hoppas verkligen att smittan kommer avta drastiskt då, speciellt nu med vaccinationerna och att den inte ökar igen till hösten. Förra sommaren så blev det lugnare så vi får helt enkelt hoppas att samma sak även sker detta året. Jag behöver även göra ett läkarbesök men på grund av smittan så tänkte jag avvakta till sommaren istället. Förmodligen så kommer jag behöva göra en operation under lokalbedövning men jag får berätta mer om det senare.


15% i medlemsrabatt på månadens bukett Aprilbuketten hos Interflora

20% rabatt på vårens klänningar hos Bubbleroom

25% rabatt hos Yves Rocher på ett köp med kodden APR25 

Dela

10 Kommentarer

 1. 15 april, 2021 / 19:43

  Jag hoppas också att smittan ska avta snart. Men jag tror det kommer en tredje våg i sommar eller nu i vår eftersom vi i Sverige älskar fint väder och ska sitta på stranden, på uteserveringar och åka på utflykter.

  Finns så mycket jag vill göra. Men jag håller ut. Nån gång ska det avta och då kommer jag uppskatta det väldigt mycket.

  • dixiwonderland
   Författare
   15 april, 2021 / 20:02

   Smittan sprider sig inte lika mycket utomhus som inomhus. Det var därför det blev lugnare förra sommaren och jag hoppas att det blir lika dant i år. I kombination med vaccinet så hoppas jag verkligen det. Det är starkt av dig att hålla ut. Man önskar att alla hade den mentaliteten men jag ser ju personer i min egen närhet som inte verkar bry sig det minsta 🙁 Det är frustrerande men skönt att vissa av oss tar vårt ansvar.

 2. 15 april, 2021 / 20:39

  ja känner precis som du, är så less på corona nu, röntgade så många smittade idag 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   18 april, 2021 / 09:19

   Måste vara så jobbigt att arbeta med personer som är smittade 🙁 Tänker att man själv måste vara så rädd för att bli smittad. Tycker så synd om vår svenska sjukvård <3

 3. 16 april, 2021 / 08:03

  Nej jag håller helt med dig…. På tooook för många som verkar skita i allt angående denna pandemi 🙁

 4. 16 april, 2021 / 09:18

  Håller med dig, man får försöka hålla sig lite till 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   18 april, 2021 / 09:21

   Får hoppas att folk tar sitt förnuft till fånga och ses utomhus. Nu är det så pass varmt att man kan gå en promenad eller sitta ut utan att det blir för kallt.

 5. 17 april, 2021 / 00:24

  Särskilt nu när jag är i UK och ser skillnaden på hur länderna hanterar pandemin så blir jag så irriterad på Sverige. Corona existerar knappt här pga vaccinen längre men ändå sitter vi i lockdown för att skydda andra! Och det känns rätt <3 Önskar att fler tog sitt ansvar! Förhoppningsvis är det över snart!

  • dixiwonderland
   Författare
   18 april, 2021 / 09:23

   I början tyckte jag att Sverige agerade bra men nu tycker jag det är total jävla katastrof. Uppenbarligen så kan inte enskilda personer ta sitt ansvar och då behövs det hårdare tilltag. Något som vår patetiska regering inte klarar av. Det är pinsamt hur dåligt detta är skött. Till och med politikerna har blivit påkomna med att gå i butiker samtidigt som de sagt i direkt sänd tv att vi inte ska göra några onödiga köp/affärsbesök…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.