0   9
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Kärlek och omtanke

Reklam i samarbete med Kristallakademin.se
Kärlek och omtanke på våffeldagaen

Igår var det våffeldagen!

Åt ni några våfflor? Jag tog med mitt våffeljärn hem till bestie. Vi hade laddat upp ordentligt men vi båda blev så mätta redan efter första våfflan. Vi delade på den andra men sen fick vi båda en sån fruktansvärd matkoma att jag trodde vi skulle tuppa av i soffan. Men gott var det! Hade en så mysig dag. Myste så mycket med katterna. Det märks att de ser mig mer som en del av flocken nu när jag har varit nere så mycket och hälsat på. Jag busade med dom med ett sånt där spö och det var så roligt haha. Hade kunnat hålla på hela dagen. Vi spelade naturligtvis en massa Mario Cart. Jag tröttnar aldrig!

Jag var en av de lyckliga vinnarna

Men det bästa var att överraska min bestie med lite presenter. Jag älskar at överraska. Det är bästa sättet att visa kärlek och omtanke. Förra veckan fick jag nämligen veta att jag var en av de lyckliga vinnarna i en tävling som Lovisa Barkman haft tillsammans med Estree Lauder Nordics. Lovisa är en av mina absoluta favoriter. Så himla snäll och gullig. Tar sig alltid tid att svara och jag tycker hon har ett väldigt sunt sätt att se på livet. Jag blev naturligtvis överlycklig när jag fick veta att jag vann.

Estree Lauder Advanced Night Repair är ett av mina absoluta favorit serums

Det var min bestie som introducerade serumet för mig och jag har använt det sedan dess. Men i och med mina studier så har jag inte längre råd att spendera så mycket pengar på en skönhetsprodukt. Min inkomst existerar knappt så de få pengar som kommer in går direkt till räkningar som ska betalas. Men nu hade jag turen att vinna inte bara ett serum utan två! Så jag slog in de ena serumet som jag igår överraskade min bestie med. Hon blev så himla glad vilket i sin tur gjorde mig så glad.

Jag gav henne även en annan liten present. Som jag nämnde tidigare så har jag just nu mitt första samarbete på instagram. Jag har fått äran att arbeta tillsammans med Kristallakademin. Vårt samarbete gäller endast instagram så detta skriver jag helt av egen fri vilja. Men jag måste märka ut detta inlägget som reklam enligt lagen. Jag fick hem en liten gåva av dom och när jag läste vad denna stenen stod för så visste jag direkt att jag vill ge den till min bästa vän.

Kristallakademin Kärlek och omtanke

Oavsett om man tror på stenarnas förmåga eller inte så tycker jag det är en fin omtanke att ge till någon. Ge lite extra kärlek till någon som behöver det. Som jag skrev i mitt samarbete på instagram så är jag uppvuxen med stenar och kristaller. Jag har under min vuxna ålder inte lagt så mycket tid och tanke på det. Men ni vet hur mycket jag pratar om balans. Vissa dagar så mår jag bra men ibland så drunknar jag i sorgen. Livet går upp och ner hela tiden. Om dessa stenarna kan hjälpa mig att finna balans eller i alla fall komma en bit på vägen så är det värt det för mig. Sen är de så otroligt vackra så oavsett om det fungerar eller inte så är det fint att bara ha dom här hemma.

Ge lite kärlek till någon som du bryr dig om
Med min kod DIXI så får du 10% rabatt på hela hemsidan Mars månad ut

Dela

12 Kommentarer

 1. Anne-Marie
  26 mars, 2021 / 11:21

  Så kul att vi kunde fira våffeldagen tillsammans och äta gott 🤤 blev så himla chockad över presenterna verkligen 🥰 du är så gullig som tänker på mig ❤️ Älskar dig ❤️

 2. Maria
  26 mars, 2021 / 13:32

  Jätteroligt samarbete, och vilka otroligt fina bilder 👏

 3. 26 mars, 2021 / 19:51

  Omg vad gott! Och vilka härliga presenter 🙂

 4. 27 mars, 2021 / 06:44

  Dröm med Våfflor!!! Vi har inte ens ett våffeljärn 🙁

 5. 27 mars, 2021 / 11:15

  åh vad roligt! så fint och mysigt 🙂

 6. 28 mars, 2021 / 21:49

  Mums med våfflor <3 och shit vad kul att du vann och så snällt att hon fick den ena <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.