0   25
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Mitt första samarbete på Instagram

Första vloggen är här! Hoppas att ni tycker om den.

God morgon på er. Denna veckan försöker jag gå upp klockan sju på morgonen. Praktiken börjar nio och ska jag hinna vakna, äta frukost och sminka mig så jag behöver gå upp vid sju. Enklare sagt än gjort idag. En timma senare lyckades jag kravla mig ur sängen. Under sommaren så brukar jag gå upp vid sex men jag är inte riktigt där än.

Kan även säga att jag var helt slut efter gårdagen. Ni vet mina produktiva Måndagar. Dom är inte att leka med! Jag textade vloggen som ni kan se här ovan. Sen filmade jag även en video, redigerade två videos, tvättade, hämtade och lämnade paket, lagade mat (som jag blev brutalt dålig i magen av…), studerade lite, vi tog en promenad med Kira och Atlaz på eftermiddagen. Beställde hem sushi till Robinson. Jag blev klar med redigeringen någon gång efter tio på kvällen. Sen var det att se ett avsnitt av Star Wars Rebels och sen däckade jag.

Mitt första samarbete på Instagram

Mitt första samarbete på Instagram

Idag ska jag texta videos igen. Vika tvätt och fortsätta studera. Just nu så försöker jag plugga in namnen på snittblommor. Jag är så duktig på krukväxter, där kan jag i stort sett alla de latinska namnen men snittblommor är lite av en djungel. Men så kände jag i början med krukväxterna också. Idag ska jag även fotografera och redigera bilder.

Inväntar även ett paket som jag ska ha till mitt första samarbete på instagram. Detta ser jag så fram emot. När det kommer till mitt instagramflöde så är jag extremt kräsen. Det måste se bra ut och jag har inga problem med att tacka nej till ett samarbete om jag inte kan få in det snyggt i mitt flöde. Men detta ska bli riktigt roligt så jag hoppas naturligtvis att ni kommer att tycka om det. Det kommer finnas en unik rabattkod till er som jag hoppas att ni vill utnyttja.

Dela

6 Kommentarer

 1. 23 mars, 2021 / 20:45

  jag älskar såklart det samarbetet 😀 ska se videon när jag får tid 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 mars, 2021 / 10:53

   Va glad jag blir av att läsa detta 😀 Blev så himla nöjd med hur samarbetet blev 😀

 2. 24 mars, 2021 / 09:53

  Så spännande med samarbete på instagram 🙂

 3. 24 mars, 2021 / 12:19

  Såg ditt samarbete på Instagram igår, så fint så och du är ju så duktig på att ta fina bilder! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 mars, 2021 / 16:34

   Va glad jag blir att du tycker det, tack 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.