0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Julbord med dixiwonderland.com

De flesta av er ska förmodligen på julbord med era jobb snart. Detta är något som faktiskt gör mig avundsjuk. Jag får aldrig gå på after works, jag får aldrig gå på julbord och jag får aldrig någon semester. Så i år bestämde jag mig för att teamet bakom dixiwonderland.com skulle ha julbord! Vi är inget stort team, tre personer för att vara exakt men jag älskar dom.
/
Most of you are soon going to Christmas dinners with your job. This is something that makes me jealous. I never get to go on after works, I never get to eat Christmas food and I never get a vacation. I don´t know how it is outside of Sweden but here almost everybody that are an employee get to eat Christmas food with their coworkers in a restaurant. So this year I decided that my team at dixiwonderland.com and me are also gonna eat Christmas food together. We´re not a big team, only three people to be exact but I love them.

Maten smakade magiskt men jag hade inte förväntat mig något annat då det är jag själv som gjorde den. Jag brukar ofta fundera på varför vi bara äter julmat på vintern förutom på påsk? Maten finns ju året runt men ändå väljer vi att endast äta under dessa dagar. Vilken är er favorit på julbordet? Jag kan faktiskt inte vilja.
/
The food tasted magical but I had not expected anything else since I made it. I usually think about why we only eat Christmas food in winter except Easter? The food is available all year round but still we choose to only eat these days. What is your favorite of all the food?

28 Kommentarer

 1. 4 december, 2017 / 19:06

  Så mysigt och gott! Kram

 2. 4 december, 2017 / 19:13

  mysigt 🙂 min favorit är ”rå” prinskorv 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2017 / 09:42

   Euuww xD Det lät inte gott. Har lite svårt för korv 😛

 3. 4 december, 2017 / 19:22

  Ååhh min favorit är helt klart Jansson, den äter vi även annars i min familj, på typ alla större helger 🙂

 4. 4 december, 2017 / 20:00

  jag älskar ju sill!! 😀 <3

 5. 4 december, 2017 / 20:48

  Åh vad gott! 😀

 6. 4 december, 2017 / 20:49

  Åh såå mysigt, och gott!! Kram

 7. 4 december, 2017 / 21:22

  Men åh vad kul och mysigt, jag vill också gå på julbord har typ bara gjort det två gånger men älskar det 😉 Min favorit är sillen! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2017 / 09:41

   Jag har bara gått en gång men klart man blir lite avis! Jag blev paff att sill var så poppis 😀 Jag älskar ju allt. Tänkte göra julmat igår men sambon hade nog inte blivit lika glad xD

 8. 4 december, 2017 / 22:28

  Vad mysigt 🙂 Kram

 9. 5 december, 2017 / 00:36

  SÅÅ fina bilder 😀

 10. 5 december, 2017 / 08:33

  Mysigt! Det här med att inte ha några kollegor att hänga med var faktiskt en av anledningarna till att jag tyckte det var så jobbigt att jobba frilans på heltid, så är så glad att ha en halvtidstjänst på ett jobb som faktiskt ska ha julbord senare i december, haha 😉

 11. 5 december, 2017 / 10:17

  Vad mysigt och vilken bra idé! 😀

  Min favorit är nog prinskorv.. eller janssons frestelse. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.