0   17
0   31
2   36
1   30
4   43
6   26
4   26
2   21

Julmarknad på Engelbrekt Gård

Igår var vi på julmarknad på Engelbrekt Gård. Förra året var en sån stor besvikelse så när jag hittade Engelbrekt Gård och såg att det skulle vara i en lada så var vi bara tvungna att åka dit. Det var så himla mysigt och det kom väldigt mycket folk trots att vädret var dåligt.
/
Yesterday we went to a Christmas market. Last year was such a big disappointment but when I found Engelbrekt Gård and saw that it would be in a barn we just had to go. It was so cozy and a lot of people came even if the weather was bad. 

Ja ni förstår nog min lycka när jag såg att det fanns djur. Jag blir som ett litet barn och vägrar gå där ifrån. Blev riktigt bra kompis med Alfa som var så nyfiken. Tyvärr blev inte bilderna speciellt bra. Längtar så enormt mycket efter att kunna köpa min egna kamera så jag slipper stressen med batterier som laddar ur direkt.
/
As you might understand I was so happy when I saw that they had animals. I became like a kid and didn´t want to leave. Me and the cute horse Alfa became good friends. Sadly the pictures are not that good. I can´t wait until I can buy my own camera and don´t have to stress about batteries that are dying right away.

Dela

22 Kommentarer

 1. 3 december, 2017 / 15:51

  åå så mysigt!! 🙂

 2. 3 december, 2017 / 16:31

  Åh vad mysigt 😀 skulle också gått på julmarknad men det blev inte så den här helgen 🙁

 3. 3 december, 2017 / 19:56

  Åååh, underbart med Julmarknad! <3

 4. 3 december, 2017 / 20:17

  men åååh så mysigt!

 5. 3 december, 2017 / 21:03

  Åh så mysigt med julmarknad!! 🙂 Så synd att jag har min butik på helger så jag inte hinner gå på någon mysig marknad här på öjn!

 6. 3 december, 2017 / 23:17

  Så mysigt med julmarknader 🙂 Kram

 7. 4 december, 2017 / 08:38

  Det ser sa mysigt ut med alla djuren <3 Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (besök gärna min blogg för stil och inredning http://sofiacm.com
  )

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2017 / 10:19

   Blev såååå glad när jag såg att det fanns djur 😀

 8. 4 december, 2017 / 13:19

  Så himla mysigt! Ska på julmarknad nu i helgen! Längtar!

 9. Susanna
  6 maj, 2021 / 11:51

  Trillade av en slump över denna sida, eftersom jag googlade på Alfa från Bondarp.
  Det var min islänning Perla, som var hennes mamma.
  Kul att se henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.