0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

#MeToo


Detta inlägget är i annonssamarbete med advokatfritz.com

Vi har under de senaste veckorna fått ta del av fruktansvärda sexuella övergrepp från alla möjliga hörn av Sverige. En sak vi alla kan vara överens om är att sexuella övergrepp, trakasserier eller våldtäkt kan hända vem som helst. Jag vet ingen som inte blivit utsatt. Jag har själv varit i situationer där jag fått dra ner mer luft i mina lungor för att mitt nej skulle bli högre.

Idag är jag rädd i stort sett så fort jag lämnar hemmet oavsett vilken tid på dygnet det är. Jag litar inte på mina medmänniskor och jag har kommit på mig själv med att vilja fly när män har gått förbi mig. Alla män våldtar inte men alla män är potentiella våldtäktsmän. Vi kan inte urskilja vilka män som går över gränsen och detta gör att alla blir potentiella våldtäktsmän för man kan inte ta den risken. När en person får hårdare straff i Sverige om den har gjort fildelning än om personen har våldtagit någon då är det inte konstigt att många av oss känner en stor rädsla och hopplöshet.

En person som ger mig hopp och som jag beundrar är Elisabeth Massi Fritz. Jag är så stolt över att få göra detta samarbetet då jag verkligen ser upp till Elisabeth. Jag har sett henne medverka i Malou Efter 10 flera gånger, ni kan se ett kort klipp här där hon pratar om Här går gränsen för sexuella övergrepp och trakasserier. Elisabeth företräder endast personer som blivit utsatta för brott och skulle du som läser detta vara i behov av hjälp besök Advokatbyrån Elisabeth Fritz, där kan du få kostnadsfri rådgivning eller läsa om dina möjligheter. Me too kommer skapa förändring i vårt samhälle. Tillsammans har vi en gång för alla satt ner foten, ett nej är alltid ett nej!


Detta inlägget är i annonssamarbete med advokatfritz.com

8 Kommentarer

 1. 5 december, 2017 / 17:35

  Alltså så sjuuukt bra samarbete!!

  • dixiwonderland
   Författare
   6 december, 2017 / 09:16

   Jag blev så enormt glad när jag fick detta samarbetet kan jag säga!

 2. 5 december, 2017 / 20:01

  Så himla viktigt och otroligt bra att man kan vända sig till henne!!

  • dixiwonderland
   Författare
   6 december, 2017 / 09:15

   Jag har lärt mig så himla mycket efter att ha sett henne i tv. Hoppas att personer som har råkat ut för något kan finna svar via hennes sida 🙂

 3. 5 december, 2017 / 20:18

  Så viktigt inlägg och vilket bra tips om hennes advokatbyrå!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.