4   33
1   28
1   33
0   27
2   22
3   34
2   28
0   38

Jag vill uppmana alla att äta/beställa mat hos Hamnmagasinet


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nelly.se, Bubbleroom.se & Kicks.se

lunch hos hamnmagasinet

Hoppas att ni har haft en fin dag och att ni mår bra. Jag fick sovmorgon idag då Bonzo väckte mig halv åtta och ville ut. Oftast väcker han mig mellan 03-06, mindre kul med andra ord. Hann arbeta några timmar innan jag och sambon åkte in till stan för att äta lunch på Hamnmagasinet. Ryggbiff, potatisgratäng, skysås och grönsaker stod på menyn. Det smakade helt fantastiskt! Såsen var så himla god att jag ville slicka tallriken haha.


Jag vet att jag börjar bli tjatig om detta men jag vill uppmana alla er som bor i närheten att äta/beställa mat hos Hamnmagasinet. Jag har inget som helst samarbete med dom utan gör denna uppmaningen då jag verkligen älskar denna restaurangen och personalen som arbetar där. Vill ni inte äta på plats så går det att ta take away både på lunchmenyn och A la carte. Maten smakar helt fantastiskt så ni kommer inte ångra er. Så otroligt viktigt att vi hjälper våra lokala företag.

Någon timma efter lunchen så kom bestie. Vi stod ute en stund och fotograferade körsbärsträden. Mina ögon rann som jag vet inte vad så nu är det bekräftat att jag har pollen. Min bestie var helt chockad när hon såg hur tårarna rann på mig. Hon sa att om någon såg mig så skulle de misstolka situationen och tro att jag grät för jag tyckte det var så vackert haha. Vi skulle gå och köpa lite go fika på Ritz och träffade Hugo på vägen. Det är en av Bonzos “kompisar”. Dom har aldrig hälsat på varandra men jag och ägarna brukar prata en massa så nu när jag inte hade Bonzo med mig så fick jag chansen att mysa med Hugo.

Min bestie åkte nyss hem och jag ska börja med maten här hemma. Sen behöver jag planera upp och göra några förändringar i mina företag. Vi alla påverkas i dessa tider. Anställda som företagare. Det viktigaste just nu är att vi alla försöker kämpa och vara positiva. Alla har det jobbigt men detta kommer inte vara för alltid. Det kommer vända så man får försöka göra det bästa av situationen.


Aktiva kampanjer just nu

Nelly – Spring News upp till 40% rabatt
Bubbleroom – Upp till 30% på vårnyheter
Kicks – 20% rabatt på dagkräm
Dela

4 Kommentarer

 1. 15 april, 2020 / 20:58

  Vad roligt att ni har fotograferat körsbärsträden och jag har inte sett dom blomma ut ordentligt ännu. Kramis

 2. 15 april, 2020 / 22:05

  Låter ju som matstället med DET så att säga =D

 3. 16 april, 2020 / 09:13

  Låter som en riktigt härlig dag! Maten ser verkligen såå god ut, hade lätt ätit där om jag bott i trakterna haha😍

 4. 16 april, 2020 / 10:11

  Låter och ser supergott ut!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.