9   24
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Sitter bänkade framför Let´s Dance

take away pizza från hamnmagasinet trollhättan

Jag misstänker att majoriteten av er sitter bänkade framför Let´s Dance. Det gör jag också. Let´s Dance är ett av de få svenska program som jag faktiskt tittar på. Idag har jag haft fullt upp på min Youtube kanal och instagram vilket har gjort att uppdateringen har uteblivit.

I dessa tider så tror jag dock att sociala medier kan vara viktigare än någonsin. Många mår väldigt dåligt just nu. Man är inte bara orolig för sin och andras hälsa utan nu även rädslan att förlora sitt jobb. Då kan det vara skönt att gå in och läsa en blogg för att tänka på annat. Eller se en video på Youtube som handlar om något helt annat än vad våra Nyhetsflöden fylls av. Jag kommer försöka uppdatera så mycket jag bara kan i hopp om att underlätta vardagen för er som tittar in här.

take away pizza från hamnmagasinet trollhättan

Till middag idag åkte vi och köpte pizzor hos Hamnmagasinet. Ni som följer mig på instastories kan inte ha missat att jag promotar Hamnmagasinet väldigt mycket. För mig är det en självklarhet att försöka hjälpa de företagen som står mig varmt om hjärtat. Naturligtvis så gör jag detta helt av egen fri vilja. Det är alltså inget samarbete som ligger bakom de hela. Jag älskar Hamnmagasinet och deras personal. Samma sak gäller Johanna och Stylemood. Jag vet hur mycket Johanna har kämpat med att bygga upp sin heminredningsbutik då jag har följt henne sen start. Så om jag via mina sociala medier kan skicka över lite kunder till henne så gör jag gärna det. Jag hoppas även att ni som följer mig känner att ni vill hjälpa mig då jag också har påverkats av detta genom att klicka/handla via mina annonslänkar. Tillsammans så kan vi göra skillnad. Nu får jag önska er en fin kväll.

Dela

4 Kommentarer

  1. 21 mars, 2020 / 10:10

    Tycker det var så många bra med i Let’s Dance i år!! <3

  2. 21 mars, 2020 / 13:46

    Du är så klok och fin människa! <3 Och just precis så måste vi göra just nu, stötta våra lokala företag och de småföretag som vi vill ska finnas kvar även efter krisen, så jag är så innerligt glad och tacksam att du supportar mig genom att dela, gilla och kommentera. Varenda sån sak betyder massvis nu, så TACK bästa Nathaline för det. Du ger mig styrka! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.