13   32
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

Erbjudande 20% rabatt på dagkrämer hos Kicks.se


Inlägget är reklam för Kicks.se och innehåller annonslänkar

Erbjudande 20% rabatt på dagkrämer hos Kicks.se
Erbjudande 20% rabatt på dagkrämer hos Kicks.se

Kicks har ju nu en kampanj där ni får 20% rabatt på dagkrämer. Jag älskar att beställa från Kicks då man alltid får med sig prover. Det var tack vare proverna som jag hittade min sommarparfym förra året. Det gör det enkelt att hitta nya favoriter. Samma sak med min foundation från Estree Lauder. Den fick jag också i ett varuprov och nu är jag inne på min fjärde foundation flaska.

Jag såg även att Kicks hade fått in nyheter från Olaplex. Ni som såg min senaste vlogg såg att jag använder deras No.7 Bonding Oil. Jag gillar den riktigt mycket och kan varmt rekommendera den. Har inte testat någon av de andra produkterna från Olaplex men har aldrig hört någon säga något negativt om dom.

olaplex hos kicks.se
Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.