6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Jag vann en tävling som dom hade på instagram


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Igår fick jag äntligen hem mitt paket från Yves Rocher. Jag vann en tävling som dom hade på instagram för ca 3 veckor sedan och här är produkterna. Lite tråkigt eftersom jag fick dessa i ett pressutskick men man kan aldrig ha för mycket shower gels.

Jag fick även en förfrågan på instagram vad jag tycker om produkterna och jag älskar dom. Jag har aldrig köpt en shower gel från Yves Rocher som inte doftat gott men sen tycker vi alla olika. Tycker jag inte om en produkt så skulle jag aldrig ljuga om det. Det kan ni se väldigt tydligt i detta inlägget. Just nu får ni 20% rabatt på hela er beställning med koden 20OFF, perfekt ifall ni vill testa dessa eller någon annan av deras produkter.


Yesterday I finally got my package from Yves Rocher. I won their competition that they had on instagram for about 3 weeks ago and here are the products. A bit boring because I got these in a press release but you can never have to many shower gels. 

I got a question on instagram asking me what I think about these products and I love them. I have never bought a shower gel from Yves Rocher that I don´t like but we all have different taste. I would never lie about what I think about a product and you can see that clearly in this post. Right now you get 20% discount on your whole order if you use the code 20OFF, perfect if you wanna try these or something else.

12 Kommentarer

 1. 17 maj, 2017 / 18:23

  Åh måste testa!

 2. 17 maj, 2017 / 18:43

  Grattis till vinsten 😀

 3. 17 maj, 2017 / 19:14

  Ohhv vad roligt att du vann & dem luktar gott har sådan hemma en av dem, eller kanske två t.o.m =D

  • dixiwonderland
   Författare
   18 maj, 2017 / 08:05

   Haha jaa 😉 Inväntar fortfarande fler priser som jag vunnit 😀

 4. 18 maj, 2017 / 02:01

  åhhh va kul grattis då blir man glad.

 5. 18 maj, 2017 / 08:10

  åh vad roligt! grattis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.