0   16
3   37
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Förstå min lycka när jag såg att Bonzo var med i tidningen

Förstå min lycka när jag såg att Bonzo var med i tidningen idag ♥ Världens finaste! Idag vaknade jag klockan sju så jag har nästan gjort klart allt som jag behövde få gjort idag.

Jag vet att jag skiljer mig rätt mycket från andra personer som jobbar hemifrån. Jag går gärna runt i min pyjamas hela dagen. Byter om när jag tar ut Bonzo och sen byter jag tillbaka lika fort igen haha. Jag har heller inget speciellt schema som jag följer utan så länge allt som ska göras blir gjort under dagen så bryr jag mig inte om när jag tar rast/lunch osv. Hur gör ni andra som jobbar hemma?


Can you understand how happy I was when I saw Bonzo in the news paper this morning ♥ Cutest thing ever! Today I woke up at seven so I am almost done with everything that I need to do. 

I know I’m quite different from other people who work from home. I like to go in my pajamas all day long. Change when I take Bonzo out for a walk and then I change back haha. I also have no special schedule that I follow. As long as all that has to be done gets done during the day, I don´t care when I take break or have lunch. If you also work from home, how do you do?

Dela

16 Kommentarer

 1. 17 maj, 2017 / 13:13

  Åh så kul med Bonzo i tidningen 🙂 Känner igen det där, går helst med myskläder när jag jobbar hemma men följer ofta en to-do-list eller har vissa dagar planerade för vissa saker, så att jag vet att jag hinner med och gör det jag ska 🙂 Måltider och pauser kör jag kontinuerligt med jämna mellanrum så att jag får i mig energi och behåller fokus 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   18 maj, 2017 / 08:15

   Det låter ungefär så som jag då 😀

 2. 17 maj, 2017 / 16:16

  Gills det att jobba hemma när man är sjukskriven? Skämt åsido, när jag hade den bloggen som jag tjänade pengar på så hade jag ett strikt schema och bytte till ”jobbkläder” när det var dags för jobb. Men nu tjänar jag bara några tusenlappar på ljuvajulia eftersom jag inte har så många följare, så det får bli som det blir just nu 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   18 maj, 2017 / 08:13

   Tusenlappar? Det är ju skit bra betalt 😮

 3. 17 maj, 2017 / 17:09

  Oj, vilken överraskning du måste ha fått när din hund var med i tidningen! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   18 maj, 2017 / 08:06

   haha jaa det var jag inte beredd på 😛

 4. 17 maj, 2017 / 22:05

  Åh vad roligt!! Så fin bild 🙂

  sv; Tack för att du uppmärksammade det! Har tagit kontakt med blogg.se och de sa att problemet berodde på en reklamannons jag hade! Tror jag lyckats tagit bort den, hör gärna av dig igen om det dyker upp! 🙂

 5. 18 maj, 2017 / 09:57

  Haha oj, ivrig och önsketänkande var jag nog: hundralappar ska det stå – och det är under BRA månader >.<

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.