3   1
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

När jag var yngre så köpte jag bara festklänningar


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vit / Röd / Svart

När jag var yngre så köpte jag bara festklänningar men jag har insett att det viktigaste plagget som du kan ha i sommar är vardagsklänningar. Vet man inte vad man ska ha på sig så är det perfekt att bara ta en klänning och sedan göra det som ska göras. Och bara för att det är en vardagsklänning så behöver det verkligen inte vara tråkigt. Dessa tre har söta detaljer och går att styla till det mesta.
/
When I was younger I only bought party dresses but I realized that the most important garment you can wear this summer is an everyday dresses. If you don´t know what to wear, it’s perfect to just take a dress and then go on with your day. And just because it’s a everyday dress it don´t need to be boring. These three have cute details and can be used tmost of the time.

Blå / Röd / Grön

Det måste komma som en stor överraskning att jag valt dessa tre då dom är blommiga haha. Vill man sticka ut lite mer i sin vardag så är någon av dessa tre rätt klänning för dig. Jag tycker dom ser väldigt avslappnade och härliga ut. Finns även i mer neutrala färger om man gillar det.
/
It must come as a big surprise that I chose these three since they are floral haha. If you want to stand out more in your everyday life then one of these three is the right dress for you. I think they look very relaxed and lovely. Also available in more neutral colors if you like that.

Röd / Grön / Korall

Sist men inte minst så vill jag dela med mig av dessa tre som ska vara de mest populära på hemsidan.
/
Last but not least I want to share these tree that are some of the most popular on the website.

20 Kommentarer

 1. 18 maj, 2017 / 08:59

  När jag var liten vägrade jag ha klänning men som äldre har jag verkligen insett hur bra det är med just vardagsklänningar på sommarhalvåret, så smidigt att bara dra på sig!:D

 2. 18 maj, 2017 / 09:10

  Så fina plagg och jag föredrar också vardagsklänningar! <3 Kramis

 3. 18 maj, 2017 / 09:14

  Jag har konstigt nog väldigt lite klänningar i min garderob.. Så det är något jag måste köpa mer av 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2017 / 08:24

   Beror ju på om man festar mycket eller inte 😉

 4. 18 maj, 2017 / 11:46

  Älskar blommigt!! 😀

 5. 18 maj, 2017 / 12:24

  Det är fortfarande en utmaning för mig att bära klänning, men jag blir bättre på det 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2017 / 08:24

   Man ska alltid ha det som man trivs bäst i 🙂

 6. 18 maj, 2017 / 21:40

  Åh, dom tre övre var himla fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.