2   7
45   45
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33

Jack´s Burgers i Trollhättan får 9 av 10

Hade en så himla fin men hektisk dag igår. Till skillnad från i Måndags när jag gick upp 05:20 så fick jag sova några timmar längre igår. Men så fort jag öppnade ögonen så var det bara att ta dag i listan som jag skrev kvällen innan. Jag vet inte varför men skriver jag ner allt som ska göras så får jag det oftast gjort.

Det var även veckans första promenad med lilla Smilla. Oj va hon dansar när jag kommer. Alltid lika glad och mysig. Som jag älskar mitt jobb! Vi hade en jätte härlig promenad. Sen skyndade jag mig hem. Tog en iskall dusch vilket var så skönt. Sen satt jag och sminkade mig samtidigt som jag betade av både jobb och springa i tvättstugan. Vid halv fyra kom min bestie och vi begav oss in till stan för att äta en väldigt sen lunch kan man nog kalla det.

Jack´s Burgers i Trollhättan får 9 av 10

Inom loppet av bara några månader så har Trollhättan fått väldigt många hamburgerrestauranger. Ni kanske minns att vi besökte Brödernas kort efter att de hade öppnat? Även om vi inte var speciellt nöjda med vårt besök hos Brödernas så har maten som vi beställt via Foodora varit helt fantastisk! Så det var kul att få testa Jack´s Burgers då de ligger i andra änden av gatan som Brödernas.

Jack´s Burgers Trollhättan

Inredningen var instagram vänlig. Med andra ord väldigt bra! Det var stilrent och väldigt ljust tack vare de enorma fönsterna. Jag som alltid fotograferar min mat behöver bra ljus och det levererade Jack´s utan problem. Servitrisen som serverade oss var så gullig! Hon var otroligt service minded. Jag velade lite med hur mycket jag skulle beställa. Var jätte hungrig men visste också att jag förmodligen skulle bli mätt fort. Men hon tog våra beställningar med ett leende. När jag inte orkade äta upp och frågade om jag fick ta med maten hem så var det inga problem.

Jack´s Burgers i Trollhättan får 9 av 10
Jack´s Burgers i Trollhättan får 9 av 10

Precis som att servicen var grym så smakade maten helt underbart! Först och främst så serverades maten så otroligt fint. Något som jag tycker är viktigt för skulle maten komma ut fult då har jag mer eller mindre slösat alla mina pengar för då kommer jag inte fotografera den. Men som ni kan se så såg det nästan för bra ut för att vara sant. Deras tryffelmajo var så himla god och för att inte tala om deras pommes! Jag älskar stora pommes och dessa var perfekt saltade. Egentligen så ville jag testa deras chicken wings men då de minsta antalet var 6 st så valde jag deras chicken sticks istället. De var helt perfekta.

Jack´s Burgers i Trollhättan får 9 av 10!

Enda anledningen till varför de inte för 10 av 10 var för att det var väldigt varmt i lokalen. Men jag hade mer än gärna gått tillbaka dit. Och något som jag verkligen uppskattar är deras öppettider. De har öppet från 11:00 och fram till 21-22 beroende på dag. De flesta ställena öppnar inte förrän 17:00 vilket gör det svårt för mig och min bestie att gå ut och äta då hon jobbar natt. Men jag tror absolut att Jack´s Burgers kommer bli vårt nya hang out.

Dela

4 Kommentarer

  1. 2 juni, 2022 / 20:16

    ååååh vad sugen jag blev på det nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.