0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Jag känner mig som Maleficent

Det har varit två extremt hektiska veckor för mig. Förra veckan åkte min sambos farmor in på akuten vilket resulterade i att jag ställde in mitt Morsdagfirande med min mamma. Vi trodde hon skulle bli kvar på sjukhuset i ett par dagar och då ville vi inte att farfar skulle vara ensam.

Men farmor kom hem samma dag som hon åkte in. Dagen efter åkte min sambos pappa + sambo till Skottland så vi kände ändå att det var bäst att åka dit både Fredag och Lördag för att se så att allt var bra med henne. Vi passade på att plantera ut alla mina blommor och så hade vi Nala med oss vilket var väldigt uppskattat. Farmor och farfar älskar henne verkligen och tycker att hon är så rolig när hon busar.

Min plan var att ha en ”ledig” Måndag i den mån det går att vara ledig när man är egenanställd. Men jag vaknade 05:20 imorse och sedan dess så har det varit fullt upp. Har laddat upp min Växtuppdatering som publiceras kl 18:00 ikväll. Skickat tre växter, städat, gjort lite jobb framför datorn. Men det bästa på hela dagen var att gå en mysig promenad med Nala och hennes familj.

Jag känner mig som Maleficent

Att Nala är den hon är beror ju på att hon har världens bästa familj. Jag trodde aldrig att jag skulle bli lika förälskad i hennes familj som jag blev i henne. Dom har verkligen gett mig det finaste välkomnandet och jag mår så himla bra när jag är runt dom. Så idag gick vi en promenad tillsammans trots att det var min lediga dag. Jag ville så gärna fotografera tulpanerna innan de börjat vissna men tyvärr så var jag lite sen. Vädret har varit knas de senaste dagarna. Ena stunden regnade det och andra stunden är solen framme men så länge det inte öser ner så går det bra.

Jag känner mig som Maleficent

Jag fick även köra vagnen idag. Finns väl inget roligare än att köra barnvagn och inte behöva flytta på sig utan tvinga alla andra att gå ut på vägen. Det var dock lite läskigt. Jag är alltid så rädd för att göra fel så jag gick så långsamt att det nästan var pinsamt haha. Jag känner mig som Maleficent när hon ser Aurora. Vem hade trott att lilla Aila skulle få mitt iskalla hjärta att smälta. Jag har aldrig tyckt om barn men lilla Aila vill jag bara äta upp. Det är väldigt speciellt då jag har fått vara med enda sedan hon bara var några få dagar gammal. Nu fyller hon snart 3 månader så det är ändå en rätt lång period som jag har fått se henne utvecklas. Och nej, jag vill inte ha några egna barn. Men har sagt att jag kan passa henne när hon är rumsren haha.

Jag känner mig som Maleficent
Jag känner mig som Maleficent
Jag känner mig som Maleficent

Nu ska jag ta och börja redigera videon som ska ut nästa Måndag. Jag inser också att jag verkligen behöver ha med mig kameran mer på mina promenader och dokumentera mer. Ta vara på alla de fina ögonblicken som man får varje dag. Har inte riktigt velat bära runt på den när jag är ute med hundarna men får försöka hitta en bra lösning. Det tar fortfarande emot att ladda upp mobilbilder här på bloggen. Men jag får komma på en bra lösning för visst var dessa bilderna underbara.

Dela

2 Kommentarer

  1. 1 juni, 2022 / 08:52

    fina bilder! Rumsren hahaa x)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.