2   21
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Igår var jag och besökte min frisör


Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar

balayage ombre före och efterbilder

Igår var jag och besökte min frisör. Sist jag var där var i Mars. Tanken var att jag skulle ha fixat håret innan min födelsedag men när Bonzo somnade in så avbokade jag allt. Men jag hörde av mig till Anna i Tisdags och hon var snäll och kunde boka in mig redan dagen efter. Vi har inte gjort några större förändringar. Vi la i en nyansering då jag behövde täcka de gråa hårstråna samt få en lite mer askig ton på själva håret. Sen klippte vi ca 5 cm. Som ni kan se på förebilden så var topparna riktigt slitna så det behövdes verkligen klippas av. Min drömlängd på håret är att det fortfarande ska gå under brösten när det är lockigt. Men det är bara att fortsätta spara, undvika värmeverktyg och köra inpackningar.Jag har aldrig fotograferat så lite bilder på mig själv som jag har gjort i år. Bara tanken på att behöva göra mig i ordning för att sedan bli fotograferad får mig att vilja spy. Hela detta året har varit en sorg karusell. Jag har inte hunnit bearbeta sorgen från Ronja innan dominobrickorna har fallit och jag förlorar både Foxie och Bonzo. Så att ställa sig framför en kamera är det sista som jag har haft i tankarna. Men fördelen med det hela är att mitt hår har fått vara naturligt. Det har inte funnits någon anledning till att styla det flera gånger i veckan så det har bara fått vara.

Men jag kan säga att det är inte lätt att ha så här långt och tjockt hår. För det mesta så har jag det uppsatt för att inte behöva få det i vägen hela tiden. Att sova med utsläppt hår är omöjligt. Det är överallt så jag måste sova med fläta. Det blir extremt varmt på sommaren och nu när vintern kommer så måste jag ha i hårmousse för att det inte ska bli elektriskt. Mitt nästa projekt blir att hitta ett schampo och balsam som jag tycker om. Provar olika hela tiden men hittar inte något som jag riktigt gillar.

Dela

8 Kommentarer

 1. Anne-Marie
  15 oktober, 2020 / 18:07

  När man såg före och efterbilder så var det riktig stor skillnad 😁 fint blev det 😘 dina gråa hår syntes dock inte tycker jag 😘❤️

  • dixiwonderland
   Författare
   15 oktober, 2020 / 20:41

   Ne men du har ju precis skaffat glasögon så det säger ju en del 🤣🤣🤣

 2. 15 oktober, 2020 / 22:55

  Ser inte heller några gråa hårstrån hihi, tror det bara är en själv som egentligen märker det ofta! Blev hur som helst väldigt stor och fin skillnad, riktigt fräscht!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 oktober, 2020 / 12:34

   Trust me! Det var måååånga gråa hårstrån 🤣🤣 Men nu känner jag mig 10 år yngre 😀

 3. 16 oktober, 2020 / 07:26

  Snyggt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.