1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

Vilken fantastisk höstdag det var igår

blommor i oktober

Vilken fantastisk höstdag det var igår

Solen sken, det var kyligt i luften och alla de magiska färgerna som speglas i träden nu. Jag älskar verkligen när vi får en sån här höstdag. Synd bara att dom är få. Men man får passa på att njuta ordentligt när en solig höstdag kommer förbi. Min bestie kom hit igår så vi gick hem till mamma för att ta med Kira på en långpromenad. Vi gick till Hojums kyrkogård. Det visade sig att min bestie aldrig hade varit där så jag visade henne runt. Det är en otroligt vacker kryrkogård och stor är den. Mellan kyrkogården och kryrkan finns det en stor damm med fontän. Många brukar ha picknick där på sommaren. Jag tycker det är så fint att de har gjort en så fin plats precis bredvid. Ofta kan man känna en väldigt tung energi på kyrkogårdar men denna ger bara ett lugn.

Kira

Vår lilla Kira (aka Svinto) har verkligen blommat ut. Hon är ett plåster, vill gosa konstant. Trots att mamma har haft henne sen i somras så kissar hon fortfarande ner sig VARJE gång jag kommer. Hon blir så glad den lilla knäppisen. När hon kom hade hon ingen päls alls på magen men oj va det växer nu. Hon är fortfarande helt naken vid armhålorna men det tar sig. Hon har extremt mycket energi. Älskar att gå våra promenader och upptäcka nya platser. Det är så roligt att få lära känna henne och se henne utvecklas. I början var hon så blyg. Hon morrade på nätterna men nu sover hon som en stock. Håller på att lär henne kommandon vilket går riktigt bra förutom när jag ska fotografera henne. Hon tycker kameran är läskig men hon får lära sig.

en vacker höst dag
Vilken fantastisk höstdag det var igår.

Idag är jag ledig från hundarna så jag tänkte ta och rensa här hemma. Jag hatar att ha saker som inte används. Och bor man i en 1:a så behöver man all förvaring som man kan få. Vi ska åka till IKEA imorgon så tänkte att vi kunde åka förbi återvinningscentralen och lämna lite grejer. Ut med det gamla och in med det nya haha.

Jag har tänkt så mycket på konsumtion detta året

Jag tror ärligt talat att jag endast har handlat kläder för 3000 kronor detta året. Har aldrig handlat så lite kläder i hela mitt liv. Men jag har kommit till en punkt där jag inte behöver nya kläder. Jag använder knappt de kläderna som jag har då jag bor i mina träningskläder och pyjamas. Sen så lägger jag alla mina pengar på mina växter och alla tillbehör till dom. Och det är inte billigt haha. Men fördelen med växterna är att jag kan tjäna igen pengarna genom att sälja sticklingar. Men som sagt idag ska det rensas.

Vilken fantastisk höstdag det var igår.
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.