1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Igår var den värsta dagen av denna sommaren

För några kvällar sedan var himlen helt magisk. Tror aldrig att jag har sett den så vacker förut. 

Igår var den värsta dagen av denna sommaren.

Vi hade 31 grader i ren fukt. Ni vet när man känner i luften att det ska regna, så var det hela dagen men tusen gånger värre. Varje gång man gick ut var det som att man fick en käftsmäll. Jag stod ute och väntade på en försenad buss ner till Ström för att mysa med min bestie. Kan säga att jag var världens lyckligaste då hon har AC i sitt hus.

Jag behövde verkligen ventilera mig för denna sommaren, detta året är bara rent kaos. Det händer så mycket i mitt liv men det är saker som jag inte kan skriva om på bloggen eftersom att andra personer är inblandade. Men jag är så tacksam över att jag har en vän som alltid ställer upp och lyssnar när jag behöver det som mest. Nu när hon har semester så kan vi även dricka alkohol tillsammans. Hon och jag arbetar sju dagar i veckan men eftersom att hon jobbar natt så kan vi aldrig ta ett glas tillsammans. Därför slutade dagen med att vi delade på en flaska vin och två cider.

Mer behövdes inte förrän vi ligger i soffan och skriker av skratt. 

Min sambo kunde inte få tag på min mamma (hon skulle möta honom på parkeringen för att hämta Ronja) så han ringde upp mig men i bakgrunden så låter det som att han sitter på ett tåg. Tänk er ett sånt där gammalt tåg där man eldar med kol. Jag frågade vad det var som låter och han sa att det var Bonzo. När jag sedan ska ringa min mamma så skrattar jag så mycket att tårarna bara sprutar. Tanken på att jag måste ringa upp min sambo igen gjorde hela situationen ännu mer rolig eftersom att jag inte kunde säga mer än två ord innan jag började gapskratta igen. Men det var riktigt kul igår. Jag behövde denna dagen så mycket. Dock slutade gårdagen med att jag la mig klockan tio. Sömnbrist på grund av värmen och lite alkohol på det gjorde att jag somnade som ett barn.

18 Kommentarer

 1. 18 juli, 2018 / 10:04

  Så mysigt att få lite tid med henne, och extra skönt att hon hade AC, haha! ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juli, 2018 / 09:03

   Ja det var nästan höjdpunkten på dagen xD

 2. 18 juli, 2018 / 10:56

  Gillar verkligen inte när det är så varmt och fuktigt på en och samma gång, man får så obehaglig känsla! Ha en superbra dag 🙂

 3. 18 juli, 2018 / 11:23

  skönt att dagen avslutades bra iallafall, kram till dig <3

 4. 18 juli, 2018 / 12:00

  Lät som en härlig dag, skönt med en sådan vän som man kan prata med om allt 🙂

 5. 18 juli, 2018 / 12:42

  Åh fy, det är verkligen värsta värmen. Älskar när det är 30 grader, men plus fukten blir det ju sjukt!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juli, 2018 / 09:01

   30 grader är för varmt! Men det var rena döden när vi hade det så fuktigt 🙁

 6. 18 juli, 2018 / 14:58

  Det är så jobbigt när det är så fuktigt. Vi har åtminstone sol och torr luft. Så gott med lite vin och cider och få prata av sig 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juli, 2018 / 09:00

   Idag har vi strålande sol. Hellre det än den äckliga jävla fukten.

 7. 18 juli, 2018 / 17:04

  Låter som du rensat lite igår, kan vara välbehövligt. Och även att få skratta!

 8. 18 juli, 2018 / 17:54

  Vad tråkigt att du har det jobbigt och hoppas att allt löser sig! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juli, 2018 / 08:59

   Känns mest som att det bara blir värre just nu xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.