0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33
5   38
2   46

Idag har vi firat Olivia som fyller 20 år

Idag har vi firat Olivia som fyller 20 år
Idag har vi firat Olivia som fyller 20 år

Firat lilltjejen på hennes stora dag

Vi kom precis hem efter att ha varit ute i Öresjö och firat Olivia som fyller 20 år om exakt en vecka. Kan inte förstå att min lilla tjej har blivit så stor! Hon kommer alltid vara min lilla tjej även om hon nästa vecka kan handla på systemet. Vi åt smörgåstårta. Busade ute med hundarna och så blev det mer tårta på det. Hon fick en massa fina presenter men det hon blev gladast för var nog ballongerna haha. Men klart man ska få ballonger när man fyller år. Av oss fick hon ett presentkort på Kicks. Riktigt mysig dag och fint väder var det även om kylan har kommit tillbaka.

Kira var så glad över att få följa med på kalaset idag. Vi hämtade henne några timmar innan vi skulle åka. Så hon fick en liten makeover innan kalaset. När vi satt och åt så satt min sambos farmor och farfar i vardagsrummet medan vi satt i köket. Och då hörde jag hur min sambos farfar sa ”Hon är inte fin den där” haha. Jag tror ingen tycker att Kira är fin men hon har en otroligt go personlighet. Och hon charmar alla med storm.

Det var ett tag sedan som jag bloggade nu. Jag önskar att jag kunde säga att det berodde på skolan men så är det tyvärr inte. Det har varit lite strul med min första hemläxa och jag får inte tag på min lärare. Mailade i Onsdags och har fortfarande inte fått svar. Får inte fortsätta till nästa steg utan att ha fått besked om första hemläxan. Men jag hoppas att jag får svar nu i veckan som kommer. Imorgon ska jag även ut och leta praktikplats. Ni får hålla tummarna för mig! Tror tyvärr att det kommer vara väldigt svårt att få praktikplats nu i och med pandemin. Men det hade underlättat studierna något enormt så jag hoppas verkligen att jag kan få en praktikplats.

Fick ni tillbaka pengar på skatten?

Har även fått besked angående skatten och jag kommer få tillbaka 14.000+. Känns så himla skönt! Förra året var ett riktigt skit år för mig ekonomiskt (och känslomässigt) så jag trodde att jag kanske skulle få tillbaka någon tusenlapp. Så när jag såg att jag skulle få tillbaka så mycket så var det en enorm lättnad. Jag kommer investera alla pengarna i mitt sparande. Då jag tömde hela mitt sparkonto för att kunna studera så känns det bra att kunna fylla på där igen.

Nu ska jag fortsätta texta videon som ska upp idag. Hoppas att jag hinner klart men tror inte att det var så mycket kvar. Sen ska jag fortsätta se The Vampire Diaries. Är på säsong 5 nu. Tänkte se The Originals efteråt och se om jag kan få tag på spin off serien Legacies. Någon som sett den och vad tycker ni i så fall? Är också sugen på att se True Blood igen. Jag såg faktiskt aldrig klart den serien.

Dela

4 Kommentarer

 1. 8 mars, 2021 / 06:59

  Så fina bilder!! 🙂
  Får tack & lov också tillbaka.. på skatten, men inte riktigt lika mycket som du! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 mars, 2021 / 18:05

   Huvudsaken är att man får tillbaka 😉

 2. Maria
  8 mars, 2021 / 20:21

  Men åh, Kira är visst fin ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.