2   20
1   26
4   38
6   25
4   25
2   21
0   29
0   19

Vårstädning av bilen med bra produkter

Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med bollnasbilvard.se | Reklam
Vårstädning av bilen med bra produkter
Vår fina bil som vi snart har haft i 6 år! Detta är vår första fenemsamma bil men även min sambos första bilköp. Den har varit helt amazing under dessa åren, en Huyndai i20 halv kombi. Det är tack vare denna bilen som vi har så många fina minnen med Bonzo som betyder så mycket idag.

Detta året ska vi göra en ordentlig storstädning i bilen

Förra året så fick vi nytt garage vilket gjorde att vi fick ta allt som vi hade i de tidigare garaget och lägga i bilen under tiden som de nya garaget byggdes. Och är det något som jag verkligen hatar så är det smutsiga bilar. Tycker det är så äckligt med folk som har en massa gamla dricksflaskor, papper och annan skit liggandes i bilen. Vi har aldrig ätit något i vår bil just för att vi vill hålla den ren och i ett så bra skick som möjligt.

Vårstädning av bilen med bra produkter

Men i och med att vårt garaget äntligen är på plats så ska vi göra en ordentlig storstädning i bilen. Och det är där bilvårdsprodukter från Bollnäs Bilvård kommer in. För att få bilen ren så behöver man produkter, både på insidan och utsidan.

Fälgrengöring | Kalkavfettning | Textilvård

Jag är ingen bilnörd men naturligtvis vill jag att vår bil ska vara så fin som möjligt. Fälgarna är en statussymbol för många. Personligen så är det inget jag själv lägger någon tanke på när jag kollar på bilar i trafiken. Men något jag däremot uppskattar är rena och snygga fälgar. BVV Perfect Weels löser effektivt bromsdamm, flygrost och ingrodd smuts på fälgar. BBV Degreaser HD är effektiv på kallalvfettningar som är extremt dryg och säker att använda. Meguiars All Purpose Cleaner har en skummande effekt som lyfter upp smutsen, den unika blandningen av mjukmedel och de optiska tillsatserna lyfter fram nykänsla på mattor och andra textiler, vinyl och även kläder.

Min sambo köpte en textstil spray som istället för att ta bort fläcken gjorde den mycket värre… Därför är det så viktigt att man läser på ordentligt men också köper produkter av kvalité! Lägg hellre mer pengar på en bra produkt än på något som inte kommer lösa problemet. Bollnasbilvård har ett brett sortiment med allt som du kan tänkas behöva när du ska rengöra din bil. Till och med poleringsmaskin som jag vet är något som min sambo gärna vill ha.

Dela

4 Kommentarer

 1. Johanna
  6 mars, 2021 / 08:52

  Fin bil!
  Är du sugen på att själv ta körkort? Jag kämpar fortfarande, kommer behöva göra om teoriprovet efter tre misslyckade uppkörningar… 😪 Lagt så mycket pengar men ej i mål än, sjukt jobbigt.

  • dixiwonderland
   Författare
   6 mars, 2021 / 09:16

   Jag är inte sugen på att ta körkort 😅 Ibland kan jag önska att jag hade tagit körkortet när jag var 18 och orädd. Idag får jag mest panik av tanken på att köra bil. Man ska vara uppmärksam på så mycket runt omkring. Och skulle jag orsaka en olycka så vet jag inte om jag hade kunnat leva med det ärligt talat. Klart att friheten hade varit skön att ha. Men jag upplever också att 99% av alla mina tjejkompisar som har körkort hatar att köra bil. Dom gör det om de absolut måste men ingen av dom tycker om det. Så jag är lite rädd för att jag i så fall skulle lägga ner mycket pengar på något som kanske aldrig riktigt kommer till användning. Sen är min sambo en otrolig bilförare. Känner mig alltid trygg med honom så han får gärna köra runt på mig 🤣

   Jag håller tummarna för dig Johanna! Förstår att det måste kännas kämpigt men du klarar detta! Tänk va skönt när du väl har körkortet efter allt slit 😀

 2. 7 mars, 2021 / 14:42

  Vilka bra tips!! Är ju så skönt med en ren bil :)Hoppas du får en trevlig söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.