6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Hur gick det på arbetsintervjun?

Hur gick det på arbetsintervjun?
Hur gick det på arbetsintervjun?

Det blir ett jätte sent blogginlägg idag. Klockan är 22:14 men det har varit fullt upp hela dagen idag. Som ni ser på bilderna så har jag börjat trimma våra två äppelträd i Öresjö. Detta är en tradition som jag har gjort sen många år tillbaka. Bonzo var alltid med och hjälpte till att samla in alla grenarna som föll ner. Kan vi också bara ta en sekund och notera min highlighter? Damn gurrrl! Vi ska tillbaka ut imorgon då vi inte blev klara idag.

Födelsedagsfirande för Olivia som fyllt 21

Vi åkte nämligen ut till Öresjö för att fira Olivia som fyllde 21 i Måndags. Vädret var helt underbart. Hela 11 grader ute och man känner verkligen att det inte är långt kvar tills värmen kommer. Vi åt smörgåstårta och så fick födelsedagsbarnet öppna alla sina fina presenter.

Och på tal om kalas så har det varit fullt upp med att planera min sambos 30 års dag. Jag har väntat i 6 månader på att få fira honom. Vi är så otroligt olika när det kommer till födelsedagar. Jag älskar födelsedagar, inte bara min egna utan andras också. Jag tycker att man går all in när det är en födelsedag! Ballonger är ett måste, tårta, presenter, dekorationer medan min sambo inte ens vill fira sin födelsedag. Jag kan inte i mitt liv förstå hur man inte kan tycka att ens födelsedag är viktig? Men tur för honom så har han mig som planerar åt honom haha.

Förutom planering av alla kalas och boka restaurang så har jag precis gjort både kåldolmar, kålpudding, sås och kokta morötter. Det enda som fattas är potatismoset men det gör jag imorgon för det är aldrig lika gott dagen efter. Vi har nämligen väldigt mycket pengar kvar på vårt matkonto. Hela 1639 kronor och jag tror det är för att vi har ätit kåldolmar vilket gör att vi har haft mat i 3 dagar. Så jag håller på att testa för att se om just kåldolmarna gör att vi håller våra matkostnader nere eller inte.

Hur gick det på arbetsintervjun?

Som jag skrev i detta inlägget så var jag på en arbetsintervju igår. Misstänker att ni är nyfikna på att veta hur det gick? Om ni följer mig på instagram så vet ni redan. Men jag fick jobbet! Jag är så himla glad för detta. Det är en ny liten vovve som jag kommer börja ta ut. Hennes namn är Smilla och hon är en 8 år gammal Labradoodle (det är Melker på bilden så det inte blir några missförstånd haha). Hon bor bara 15 minuter ifrån mig och verkar vara en otroligt mysig liten vovve. Hennes ägare var jätte trevlig så jag tror verkligen att detta kommer bli toppen.

Det som är så himla bra med detta jobbet är att det alltid är samma dagar och tider varje vecka. Det gör att det är väldigt enkelt att planera in. Sen krockar det inte med tiderna när jag har Nala så det kunde verkligen inte ha blivit bättre. Så nu har jag två vovvar som jag kommer ta ut. Jag vet att jag kommer må så himla bra av detta. Så jag har suttit i några timmar och skrivit kontrakt. Har aldrig haft det tidigare med de hundarna som jag har tagit ut. Men saken är ju faktiskt den att detta är mitt jobb. Jag skattar via mitt företag och naturligtvis så ska ett kontrakt skrivas mellan båda parter. Som tur är så utbildar sig Antonia till jurist (min sambos äldsta lillasyster) så jag ringde henne och rådfrågade hur jag skulle formulera mig.

Men jag är super nöjd med hur kontraktet ser ut. Nu ska jag ta och tvätta bort sminket. Sen ska jag försöka få sambon att lämna sitt datorspel så vi kan fortsätta kolla på vår nya anime serie Noragami.

Dela

10 Kommentarer

 1. 19 mars, 2022 / 22:46

  Men vad roligt! Grattis 😃

 2. 20 mars, 2022 / 04:46

  Åh vad mysigt med firande 😀 <3 Och supergrattis till jobbet, gud vad roligt <3

 3. 20 mars, 2022 / 11:24

  Vad kul med kalasplanering! Och grattis till jobbet, SÅ kul! <3

 4. 20 mars, 2022 / 19:27

  Låter som ett väldigt mysigt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.