3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Bästa starten på veckan

Bästa starten på veckan

Bästa starten på veckan

Vilken start på denna veckan. Jag och bestie åt lunch på Oden Bistro idag. Vi brukar aldrig ses på Måndagar men det var den dagen som passade oss båda bäst. Och jag klagar inte för det var så mysigt. Är det något som jag verkligen har saknat under pandemin så är det att gå ut och äta lunch/middag. Men jag är fortfarande väldigt ovan vid att man inte ska hålla avstånd längre. Efter lunchen så tog vi en liten promenad längs kanalen. Vädret är på topp med strålande sol. Vi som bor på västkusten är inte vana vid att ha det så här soligt. Det brukar alltid regna så himla mycket så man njuter verkligen av dessa soliga dagarna.

Bästa starten på veckan
Bästa starten på veckan

Nu ska jag ta och skriva på lite blogginlägg som ska upp nu i veckan. Såg en väldigt bra dokumentär som jag gärna vill tipsa er om. Behöver även fotografera bilder, redigera videos, uppdatera mina sidor. Ikväll kommer en ny växtvideo ut som jag vet att många av mina följare har väntat på. Har även planterat om lite sticklingar här hemma. Imorgon är första dagen på nya jobbet men det känns jätte bra. De första promenaderna är alltid pirriga då man inte känner hunden. Men jag tror det kommer gå jätte bra.

Ska bli skönt att få in lite fasta rutiner. När det kommer till mina jobb så är det bara Youtube som jag har ett schema för. Där kommer mina videos ut alltid på samma dagar, samma tider. Men på bloggen, instagram och mina facebook sidor så uppdateras allt lite huller om buller. Målet är alltid att uppdatera varje dag men Instagram vill helst att man ska uppdatera på kvällarna. Medan jag själv helst uppdaterar på morgonen för det är då jag har tiden att sitta ner och ta det lite lugnare.

Dela

6 Kommentarer

  1. 21 mars, 2022 / 20:12

    Vad mysigt att ni åt lunch ute tillsammans och så spännande med nya jobbet. Kramis <3

  2. 21 mars, 2022 / 22:47

    Vad mysigt att äta lunch med en vän. Såg väldigt gott ut! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.