2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Jag kan faktiskt inte se mig själv sluta blogga

Bonzo ligger ute i solen på gräsmattan i Öresjö
Vloggkameran är i fullgång med att dokumentera. Kommer man sluta blogga.

Nu börjar min vloggvecka lida mot sitt slut. Jag är så himla nöjd med materialet som jag har lyckats få ihop under dessa dagarna. Det har varit mycket jobb. Jag har filmat från det att jag har vaknat till sent på kvällen. Sen spenderat 3 timmar med att redigera och rendera videorna för att sedan gå upp vid 06 – 07 på morgonen dagen efter och ladda upp dom. Jag tjänar inga pengar på youtube men jag älskar formatet och tycker det är ett så himla bra komplement till mina andra sociala medier.

Just nu så är det väldigt många i min bransch som slutar blogga. Många går över till andra plattformar som instagram och youtube. Jag har bloggat i mer än halva mitt liv och jag kan faktiskt inte se mig själv sluta blogga.

Naturligtvis har jag som alla andra stunder där jag inte har lust att fortsätta. Men varje gång det har skett och jag har testat ett annat jobb så inser jag bara mer och mer hur mycket jag älskar mitt jobb. Naturligtvis är det mycket arbete som ligger bakom det hela. När jag har vloggvecka så arbetar jag konstant förutom när jag sover. Det är inte alltid lätt att göra allting själv. Förhandla om priser angående samarbeten, samtidigt som man ska skapa material till alla ens sidor, lösa tekniska problem, köpa dyr utrustning, leverera material som ni tycker är roligt så att ni kommer tillbaka. Men jag skulle aldrig vilja göra något annat än detta.

Klippa äppelträd i Öresjö
Grenarna från äppelträden. Börja arbeta inom trädgård och sluta blogga.
Bonzo njuter av vädret ute i Öresjö

Här om dagen var jag och Bonzo ute i Öresjö hos min sambos farmor och farfar. Det var en sån där perfekt vårdag som man bara drömmer om. Vi var där för att göra i ordning äppelträden. Jag är så tacksam för att vi har Öresjö på sommaren. Huset ligger ca 20 minuter från vår lägenhet. Vi har ca 100 meter ner till sjön där vi har privat brygga och huset ligger avskiljt så det finns ingen insyn in. Jag saknar att ha trädgård så jag ser verkligen fram emot att få göra i ordning där. I min vlogg så berättar jag om en plats där tanken är att jag ska få odla. Det kräver en hel del arbete att få i ordning den platsen men jag hoppas att vi kommer lyckas göra det denna sommaren. Hade varit underbart att få plantera blommor och annat fint.

Dela

4 Kommentarer

 1. 14 april, 2020 / 08:46

  Men så söt Bonzo är!! Och ser heller aldrig mig själv sluta blogga helt, fast jag varit av och på måånga gånger när det varit mycket som hänt i livet så kommer jag alltid tillbaka till det och saknar det aalltid!! Synd att folk slutar blogga för andra sociala medier som Instagram och Youtube, kommer alltid tycka bloggar är roligast haha 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   15 april, 2020 / 19:32

   Samma här! Men jag tror det är för att jag älskar att fotografera. Tycker det är det bästa som finns men sen att kunna dela med sig av sina tankar och känslor 😀

 2. 14 april, 2020 / 16:27

  Jag skulle inte heller kunna se mig själv sluta bloggen, det är en del av mitt liv och det skulle bli tråkigt utan. Facebook och instagram är inte alls samma sak,d et är mer personligt med blogg

  • dixiwonderland
   Författare
   15 april, 2020 / 19:31

   Nja jag tror det är vad man gör det till 🙂 Fördelen med blogg är att du äger den själv (om du har egen domän) och kan inte bli avstängd vilket du kan på de andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.