1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Helgen gick för fort

Helgen gick för fort. Kan bero på att jag inte alls mådde speciellt bra igår då vi hade en rolig tjejkväll under Lördagen. Jag var dock duktig som gick upp och överraskade sambon med våfflor men sen gick jag och la mig igen. Sov till klockan halv ett vilket inte har hänt på säkert fem år. Jag går alltid upp tidigt oavsett om det är vardag eller helg. Gick två promenader men mitt illamående gjorde att jag inte orkade jobba.

Köpte med mig Aviva Blue Sky och har insett att jag gillar Pink Gold så mycket mer. Dom är väldigt lika i smakerna och även fast den blåa färgen är så mycket roligare är den orangea så tycker jag fortfarande att smaken är så mycket godare i Pink Gold. Ska bli spännande att se ifall systemet kommer att ta in resterande flaskor ur sortimentet. Hade så gärna velat testa den rosa.

Mitt schema för denna veckan är väldigt lugn. Jag har planerat att gå fyra långpromenader med Ronja under de dagarna som jag har henne. Så härligt att solen äntligen tittar fram. Man får såna otroliga vårkänslor. I slutet av veckan fyller min sambo år så det kommer bli en massa firande och bakande för min del. Tur att Anne-Marie kommer hit på Torsdag så att hon kan hjälpa till. Har även en sushi dejt med Amanda. Har haft ett sånt enormt craving efter sushi att ni förstår inte. Hjälper inte heller att många lägger upp sushibilder på sina sociala medier. Har ni något speciellt som ni ser fram emot denna veckan?

18 Kommentarer

 1. 26 mars, 2018 / 09:09

  Vad kul att du hade en skojig kväll med tjejerna och ha en fin dag! 😀 Kramis

 2. 26 mars, 2018 / 09:36

  Du tar så himla fina bilder 🙂
  Inga planer för veckan, tänkte ta en långpromenad på förmiddagen med Kajsa men då det är typ snöstorm ute är det inte lockande *suck* Men våren är på väg, ja det är den, men segt är det.
  Ha en toppen måndag <3

  • dixiwonderland
   Författare
   27 mars, 2018 / 08:50

   Tack 😀 Igår snöade det HELA dagen här…. Vad händer? Men idag ska det vara strålande sol så hoppas det smälter bort snön 😛

 3. 26 mars, 2018 / 11:03

  Hihi hoppas tjejkvällen var värt illamåendet då! 😀

 4. 26 mars, 2018 / 11:21

  Vilken vacker dukning! Jag börjar veckan med en ansiktsbehandling, ska bli underbart!

 5. 26 mars, 2018 / 11:27

  Förstår att man inte mår helt hundra dagen efter, men det ser väldigt trevligt ut på bilderna 🙂

 6. 26 mars, 2018 / 20:08

  mysigt! Flaskorna ser spännande ut, får testa någon gång 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   27 mars, 2018 / 08:48

   Aviva rekommenderar jag men Pink Gold är som sagt godare i smak 🙂 Enligt mig.

 7. 26 mars, 2018 / 21:07

  vad gott och så läckert med blå dricka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.