0   16
3   37
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Med vårkänslorna kommer även vårshoppingen


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Blus / Kimono / Blus / Jacka / Väska / Shorts
Väska / Kjol / Sandaler / Shorts / Väska / Sandaler

Med vårkänslorna kommer även vårshoppingen. Jag som aldrig har tyckt om sommaren behöver verkligen bygga upp en bra vår/sommargarderob. Jag har längtat så mycket efter alla underbara färger men också att få bära andra tyger. Under vintern har jag bott i stickade tröjor men nu ser jag fram emot material som bomull och spets. Romantiskt är den röda tråden för mig under sommaren.

Jag älskar nude och bruna nyanser så det hade varit roligt att hitta en snygg vårjacka i denna färgskalan. Jag minns förr att jag alltid hade färg på mina skor och i år är vita boots ala 70-tal så enormt populärt men vi kommer också få se en hel del rosa vilket passar mig perfekt. Sen kommer alltid blommor vara en trend som kommer tillbaka varje sommar och jag älskar det. Plaggen ovan är från Ida Sjöstedts senaste kollektion och jag tycker dom är perfekta ifall man ska iväg på något speciellt nu i sommar.

___________________________________________________________

Nelly startar nu sin Mid Season Sale
Upp till 50% rabatt
Med koden friday-se får ni 20% rabatt på hela er beställning
Gäller på hela sortimentet hos Nakd.com förutom rea.
25% rabatt på alla body lotions hos Boozt
30% rabatt på alla ögonskuggor hos e.l.f Cosmetics
Handlar du för minst 350 kronor hos e.l.f Cosmetics
så får du Baked Highlighter Apricot Glow på köpet med koden apricotglow
Orrefors och Kosta Boda upp till 35% rabatt
Upp till 50% rabatt hos Gina Tricot
Upp till 70% rabatt hos Bikbok
Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

14 Kommentarer

 1. 26 mars, 2018 / 16:26

  Underbart med tunnare och härliga kläder 😀

 2. 26 mars, 2018 / 17:51

  Så mycket snyggt till våren 😀

 3. 26 mars, 2018 / 20:36

  Blommigt är inte min stil 😛

 4. 26 mars, 2018 / 22:36

  Känner precis likadant, var in till lager157 och shoppade en del kläder i våriga pasteller.

  Vad skeull du vilja läsa om i min blogg?
  Kram

 5. 26 mars, 2018 / 22:37

  Så härliga och fina plagg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.