2   32
22   46
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Grym service från IdealOfSweden

Sen jag köpte en ny telefon så tycker jag att det är så kul att jag äntligen kan köpa mobilskal till den. Jag beställde för ca 1 månad sedan ett nytt skal från Idealofsweden och var riktigt nöjd med det tills jag såg att färgen hade lossnat längst ner. Längst ner till höger och även precis under loggan så kan ni se att färgen har lossnat. Jag kontaktade deras kundservice och sa att jag ville göra en reklamation. Redan dagen efter fick jag svar på min mail där de beklagade det inträffade och att ett nytt skal var på väg till mig. Det kallar jag grym service. De ifrågasatte aldrig hur skalet hade gått sönder utan var snabba med att ge mig en grym service. Det är något som jag verkligen värdesätter hos företag! Nya skalet kom bara några dagar senare.

Dela

6 Kommentarer

  1. 18 november, 2019 / 13:46

    Det var verkligen en bra service och vilket fint skal! <3 Kramis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.