4   45
4   26
51   58
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19

30% rabatt på utvalt hemsortiment


Inlägget är reklam för Ellos.se och innehåller annonslänkar

Ellos har just nu en kampanj där ni får 30% rabatt på utvalt hemsortiment. I detta inlägget tänkte jag att vi skulle ta en närmare titt på deras sängkläder i serien Candice som är tillverkat i härlig tvättad linnekvalitet, av franskt lin. Dessa linneprodukter är tillverkade av finaste franskt lin som gör dem lättskötta och lätta att njuta av i många år framåt. De är redan tvättade för att bli ännu mjukare och skönare mot huden. Lin är ett klassiskt, vackert material som är både skönt att sova i och snyggt att titta på. Lin har även de goda egenskaperna att både absorbera fukt och transportera bort kroppsvärme. Det gör att du alltid får en sval och mjuk känsla.

European Flax-certifierat lin vilket innebär att produkten består av lin i hög kvalité odlad med hänsyn till miljön och med spårbarhet i hela produktionsprocessen från planta till fiber. När du får hem din vara får du också information om linets ursprung, var det är odlat och odlarens namn. Oeko-Tex-certifierad 12.HIN.13300 vilket innebär att påslakansetet inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem. Produkten har testats för att säkerställa att inga hälsofarliga kemikalier finns kvar.

Jag skriver en hel del om hållbarhet när det kommer till kläder och inredning. Men ska jag vara ärlig så har jag nog inte lagt lika stor tanke på sängkläder. Därför känns det extra roligt att skriva detta inlägget när sängkläderna är odlade med hänsyn av miljön. Sängkläderna kommer i hela 12 olika färger så det finns mycket att välja på. De ingår just nu i Ellos kampanj så missa inte att ta del av detta erbjudandet innan det är försent.

Dela

6 Kommentarer

 1. 18 november, 2019 / 22:44

  Åh jag är så sugen på linne-sängkläder, det står på min önskelista i år! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 november, 2019 / 10:27

   Hoppas verkligen att du får det i julklapp 😀 Det är du så värd!

 2. 19 november, 2019 / 11:04

  Jättebra tips och nu blev jag sugen på nya fräscha sängkläder <3 Kramis

 3. 19 november, 2019 / 17:31

  Oh är så fint med linnesängkläder och skönt antar jag. Har inte tagit mig råd, men borde göra =D

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2019 / 08:25

   Med denna grymma rabatten så får du ett riktigt bra pris 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.