0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27

NJIE Propud Protein Milkshake Vanilj

Ni vet att frukost aldrig har varit min grej. Därför försöker jag hela tiden hitta bra alternativ så att jag får i mig något på morgonen. Sen att jag är världens fegis när det kommer till att testa nya produkter underlättar inte heller. Men jag testade denna protein milkshaken från Njie och det slutade med att jag beställde hem detta packet med 8 stycken. Än så länge har jag testat smakerna av vanilj och choklad. Måste dock säga att vanilj är den stora favoriten för mig. Det finns närmare 10 olika smaker och näst på tur blir hallon med vitchoklad smak.
Dela

2 Kommentarer

 1. 17 november, 2019 / 14:34

  Vad härligt att du har hittat något som du gillar och bra tips! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   19 november, 2019 / 10:28

   Testade precis deras chokladpudding 😀 Så god den också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.