0   17
0   31
2   36
1   30
4   43
6   26
4   26
2   21

Gratis frakt hos Wexthuset.com


Detta inlägget innehåller reklamlänkar till Wexthuset.com

Gratis frakt hos Wexthuset.com
Monstera Karstenianum Peru & Monstera Deliciosa Albo Variegata

Denna helgen har Wexthuset gratis frakt

Passa på att handla dina favoriter. I detta inlägget så hittar du alla de produkterna som jag använder till mina växter och som jag varmt rekommenderar.

Det är snart sommar. Här hemma är det som att sommaren aldrig försvann. Tack vare mina växtlampor så har växterna fortsatt att producera blad hela vintern lång. Flera av dom hade dock ingen växtlampa under vintern och det är där jag kan se störst skillnad nu. Även om de växte under vintern så är det nu de skjuter ut nya blad som aldrig förr. Våren har varit väldigt påfrestande. I och med mina odlingar så har jag inte haft samma tid som tidigare för mina växter. Det har känts som ett mirakel om jag lyckats vattna dom innan de säckat ihop totalt. Men nu är odlingarna utplanterade och tiden finns äntligen till att ge växterna lite mer uppmärksamhet.

Gratis frakt hos Wexthuset.com
Scindapsus Pictus Silvery Ann

I Måndags så nådde jag 5000 följare på dixiplant. Så tillsammans med bästa Maria som driver hemsidan Plant Some More så har vi nu en tävling där fem personer kan vinna varsitt presentkort i hennes butik. Så himla roligt! Maria har kommit att bli en väldigt nära vän till mig. Det är så otroligt skönt att ha någon som förstår hur det är att driva företag. Även om vi är i helt olika branscher så förstår vi varandra jämfört med någon som varit anställd hela livet. Och i förra veckan så överraskade hon mig med min drömväxt så det blev naturligtvis en väldigt emotional video.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.