3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Fantastiskt fotoprojekt av Elin Kero


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Kicks.se

Det känns som att det är Lördag idag. Visst är det konstigt att vissa dagar har en känsla? Tekniskt sett så är varje dag den samma. Vädret skiftar och även ljuset beroende på årstid. Ska jag vara extra filosofisk denna morgonen så brukar jag tänka. Vem bestämde att vi bara skulle ha 7 dagar på en vecka? Varför ett ojämt antal dagar? Vem har bestämt hur många dagar det ska vara på en månad? Varför fick Februari bara 28 dagar? Vem bestämde hur långt ett år ska vara? Varför 1 minut är 60 sekunder och inte 58 sekunder?

Många tankar som snurrar runt i min lilla hjärna förstår ni. Jag startade min dag med att diska. Igår var vi nämligen utan varmvatten i över 8 timmar. Helt underbart… Speciellt också när man inte har fått någon förvarning om detta. Men jag var fullt upptagen med att filma min Växtuppdatering. Det är en video där jag går igenom ALLA mina växter. Det tog 3,5 timma att filma. Vid 21:30 kände jag att jag inte orkade fortsätta jobba. Då hade jag jobbat non stop i 14 timmar.

Fantastiskt fotoprojekt av Elin Kero
Fantastiskt fotoprojekt av Elin Kero

Ett magiskt fotoprojekt

Sambon var på aw igår kväll men det gjorde inte mig så mycket för jag hade bokat in en föreläsning med ingen mindre än Elin Kero. Jag har följt Elin i över 10 års tid, dock inte slaviskt. Men det var inte förrän hon började med Youtube som jag verkligen fastnade för henne. Under förra året så lanserade hon Årsdrottningarna som var ett fotoprojekt som hon gjorde. Och igår under föreläsningen så gick hon igenom hela tankeprocessen kring projektet och hur hon gick till väga.

Fantastiskt fotoprojekt av Elin Kero

Elin är otroligt duktig på att förklara. Det var också väldigt spännande att höra hennes tankar kring alla detaljer. Hon sydde nämligen alla klänningarna och gjorde all rekvisita helt själv. Snacka om att vara en kreativ själ. Jag kunde relatera mycket till det Elin sa. Just det här med att man får en bild i huvudet som man verkligen vill förverkliga. Och sen att alla detaljer ska falla på plats vilket aldrig är enkelt att få till.

Fantastiskt fotoprojekt av Elin Kero

Sommardrottningen är min absoluta favorit

Kolla bara på den vackra klänningen som hon har sytt helt själv! Hon visade att hon skissade upp bilden som hon hade i huvudet. Sen visade hon hur hon kombinerade flera olika bilder för att ta detaljer från alla och klistra in till en. Det var en fantastisk föreläsning och jag blev så inspirerad. Förstå tiden det tar att genomföra ett sånt här fotoprojekt. Otroligt imponerande. Om ni är intresserade av att veta mer om Elin eller kanske signa upp er för en av hennes kurser så hittar ni alla info på hennes hemsida Elin Kero.

Ardell 105 | Lash Paradise Mascara | Squalane Cleanser

I veckan fick jag hem lite nya skönhetsprodukter. Jag handlar så sällan smink och kläder nu för tiden. Allt mitt fokus ligger på att jobba, jobba och åter jobba. Och på tal om jobb! I Tisdags var jag på en arbetsintervju för en liten vovve och jag fick jobbet. Är så himla glad. Hundarna är min enda regelbundna inkomst så jag blir naturligtvis jätte glad när jag kan ta in fler hundar i företaget. Ni kommer få se mycket mer av min nya arbetskollega på min instagram i Juli då vi börjar jobba tillsammans.

Idag händer följande

Min bestie kommer hit och hon ska få den stora äran att klippa mitt hår. Kan säga att hon hellre hade hoppat från vår balkong än att sätta en sax i mitt hår. Men jag har inte råd att gå till min frisör och klippa mig. Samt att vi ska bara toppa det och med tanke på att jag har klippt det själv så kan det inte bli värre än vad det redan är. Det är svårt att misslyckas när man ska klippa rakt. Jag ska även ta och fortsätta städa här hemma, vattna växter, redigera videos samt spela in en ny video. Någon ledighet existerar inte för mig med andra ord.

Dela

8 Kommentarer

 1. 26 maj, 2022 / 18:52

  ja alltså dessa årtidsdrottningar är maaaagiska

 2. 26 maj, 2022 / 21:02

  Hahaha…har också gått och trott att det är helg 🙂 Underbara bilder!

 3. 26 maj, 2022 / 21:49

  Jag har också följt Elin i många år, hon är en inspiration

 4. 27 maj, 2022 / 22:08

  Elin har alltid varit en kreativ och inspirerande själ. Jag har inte heller följt henne slaviskt men kikat in då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.