0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Göra sin kalender personlig

Göra sin kalender personlig

2020 är äntligen på väg att få sitt slut. Inte för att jag har några större förhoppningar inför 2021. Men en ny kalender ger mig alltid känslan av en ny start. Och efter det helvetes året som jag lämnar bakom mig. Så ser jag fram emot att ha en helt ny kalender att fylla med innehåll.

Jag har varit kund hos Personlig Almanacka så länge som jag kan minnas. Jag älskar att man kan göra sin kalender personlig och fylla den med sånt innehåll som passar ens livsstil. Förra året så beställde jag den största storleken som är ett A4. Och jag trodde att denna kalendern skulle vara lika stor men liggandes men tyvärr så var den mycket mindre än vad jag trodde. Lite besviken över det men jag tror det kommer gå bra ändå. Mitt problem är att jag skriver rätt stort och har mycket att skriva in så därför behöver jag mer utrymme. Men jag tror som sagt att det kommer gå bra.

Göra sin kalender personlig
Göra sin kalender personlig

Jag bestämde mig även för att testa en massa nya funktioner som jag aldrig haft tidigare

Längst ner på varje sida så har jag lite trackings. Tex så ska jag fylla i hur jag mår varje dag. Det tycker jag kan vara bra om jag varje Söndag ser tillbaka på veckan och utvärderar mitt mående. Jag har även en ruta för min träning. Har insett att jag älskar att stretcha, mår så himla bra av det! Sen har jag även börjat styrketräna lite smått hemma och vi går flera promenader om dagen. Sen har jag även satt in en liten teckning som jag kan fylla i samt ett citat för varje vecka. Teckningarna och citaten har inte jag själv bestämt men det blir som en rolig överraskning varje vecka. Sen har jag anteckningar och där kommer jag fylla i hur många gånger jag tar ut Cleo och Thelma tex.

Göra sin kalender personlig

Nya pennor och jag har äntligen hittat min favoritpenna

Man kan inte köpa en ny kalender utan att inkludera nya pennor. Varje färg kommer naturligtvis symbolisera olika ämnen. Tex så ska Cleo och Thelma få en egen färg så att jag enkelt kan skilja ut vilka dagar jag ska ta ut dom. Allt Youtube relaterat ska ha en färg och samma gäller mina andra sociala medier. Men det som jag är mest glad över är att jag har lyckats få tag på min favorit penna! Då jag skriver rätt stort samt skrivstil så behöver jag en så tunn pennspets som möjligt för att kunna skriva snyggt. Och det kommer jag kunna göra ny tack vare att jag beställde en Penna Uni Pin Fine line, 0.5. Så även om denna kalendern var betydligt mindre än vad jag trodde att den skulle vara så kommer det nog gå super att skriva tack varje denna tunna pennan. Valde även att inkludera några jätte fina klistermärken då det alltid är kul att kunna piffa upp sidorna.

Dela

1 kommentar

  1. 21 december, 2020 / 16:36

    Så fin!!! Jag kommer också starta 2021 med en almanacka från dem och nya fina stickers 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.