3   32
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

En av de bästa bilderna som jag någonsin har fotograferat

När vi hade frost så var jag naturligtvis tvungen att ge mig ut för att fotografera. Jag älskar att fotografera frost. Det är så otroligt mycket detaljer som kommer fram i varje frostflinga. Jag hade turen att träffa på en kanadagås som gärna ville agera modell. Resultatet blev en av de bästa bilderna som jag någonsin har fotograferat.

En av de bästa bilderna som jag någonsin har fotograferat

Jag älskar denna bilden så otroligt mycket. Färgerna, fågeln och bakgrunden. Allt är perfekt.

Men är den inte lite för perfekt? Jo, sanningen är den att detta är egentligen två bilder som jag har gjort till en. I originalbilden så är bakgrunden där fågeln öppnar sina vingar inte alls lika fin. Grå och tråkig skulle jag säga. Så jag frågade min sambo om det inte skulle gå att kombinera två bilder i en för att få den perfekta bilden. Han berättade hur jag skulle göra och resultatet har ni på bilden ovan.

En av de bästa bilderna som jag någonsin har fotograferat

Här är de två bilderna som jag valde att kombinera med varandra. Är det något som jag ska ha som mål 2021 så är det att lära mig mer i Photoshop och Lightroom som är mina redigeringsverktyg.

Det som många inte tänker på när de anlitar en fotograf är all tid som man lägger ner på att redigera bilderna efteråt. Det är anledningen till varför jag tar det priset som jag tar för mina fotograferingar eftersom att redigering ingår i priset. Även om själva fotograferingen tar 1 timma så ligger det kanske 6 timmar bakom redigeringen för att få fram de där 20 bilderna som du som kund har köpt. Då om man räknar ut timlönen så inser man att det inte är speciellt dyrt. Alla fotografer har olika priser och passar det inte så får man leta sig vidare. Men stilen som en fotograf har är unik och den går inte att hitta hos någon annan.

Här finner du bilder från mina tidigare fotograferingar


Är du också intresserad av att boka en fotografering med mig? Jag inriktar mig på fotograferingar som sker ute i naturen med naturligt ljus. Har några favoritställen här i Trollhättan och tillsammans är jag säker på att vi kan skapa magi tillsammans. Jag fotograferar allt från husdjur, par, familjefotograferingar men gör också fotograferingar åt företag. Alla mina fotograferingar har ett startpris på 3000 kronor. Sen kan den summan variera beroende på vad det är för typ av fotografering som vi ska göra. Är du intresserad så maila mig på contact@dixiwonderland.com och döp mailet till FOTO.
Dela

4 Kommentarer

 1. 22 december, 2020 / 18:38

  Så himla fin bild!! Roligt när man kan kombinera två bilder sådär, har jag också gjort när jag känt att detta kan bli DEN bilden liksom 😀

 2. Anne-Marie
  22 december, 2020 / 21:40

  Jättefint 😍 syns inte ens att du kombinerat bilderna så det var riktigt bra gjort 😘

 3. 23 december, 2020 / 09:07

  Den blev riktigt snygg! Om jag ska vara riiiktigt petig hade jag försökt räta upp horisonten i bakgrunden också så den blev rak. Inget jag brukar göra om det inte är så att bil helt perfekt 😉

 4. 23 december, 2020 / 13:49

  Fina bilder <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.