4   19
4   22
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Första veckan av Juni har redan passerat

Första veckan av Juni har redan passerat

Första veckan i Juni har redan passerat. Varför går tiden snabbare desto äldre man blir? När jag ser mitt schema för Juni så får jag nästan hjärtklappning. Men jag försöker ta en vecka i taget. Jag undrar eller jag förmodar att vi som är planerare alltid är mer stressade än personer som är spontana?

Idag är det en lång lista som ska göras. Jag ska skicka iväg växter, en blombukett, hundpromenad, fotografera, redigera både bilder och video. Tidsinställa både instagram och facebook. Vi ska åka och handla när sambon kommer hem från jobbet. Han ska iväg på konferens imorgon så jag sover ensam. Har inget emot att sova själv men när jag är van vid att somna bredvid honom så är det svårt att somna utan honom. Och som alltid så behöver jag städa här hemma, never ending story. Denna veckan kommer jag även ha Smilledillen (Smilla) fem promenader istället för våra tre. Ska bli så kul. Hon ska vara här Fredagkväll så det ska bli riktigt mysigt. Har även tandläkaren på Fredag morgon. Älskar att gå till tandläkaren!

Igår vaccinerade vi oss äntligen mot TBE

Jag har velat göra det länge men det är en sån där sak som man ofta skjuter undan. Jag som ändå har haft minst fem fästingar på mig både verkligen ha vaccinerat mig för länge sedan. Senast var nu i helgen i Öresjö. Då kröp den minsta fästingen ni kan tänka er på min handled. Har aldrig någonsin sett en så liten och det var bara av en ren slump att jag upptäckte den. Är lite öm i armen idag men absolut värt det. Nu ska jag sätta igång och beta av listan. Hoppas att ni får en fin dag.

Dela

4 Kommentarer

 1. 7 juni, 2022 / 10:52

  Jag veeeet, tiden går sjukt snabbt! Tänk dig så långt ett sommarlov var när man var liten, medans nu swishar sommaren förbi… det gäller verkligen att fånga stunderna så att man kan njuta ordentligt!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juni, 2022 / 20:23

   Åhh sommarlov! Det var tusen år sedan 🤣 Ja det har du helt rätt i!

 2. 7 juni, 2022 / 18:30

  Låter som du har hunnit med mycket! Och så fina bilder på dig 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juni, 2022 / 20:24

   Tack snälla 😀 Ja här går det undan 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.