0   5
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Försenat Morsdagfirande

Försenat Morsdagfirande

Klänning – Zara | Väska – Louis Vuitton | Sneakers – Adidas

Idag firade vi Morsdag tillsammans med min mamma. Det blev lite försenat då vi var tvungna att ställa in när min sambos farmor åkte in till sjukhuset. Men med tanke på vilket underbart väder vi hade idag så klagar jag inte. Det var nästan för varmt. Fråga mig inte hur jag ska överleva den riktiga sommarvärmen. 20 grader är perfekt men allt över det är bara brutalt varmt. Men sen använder jag också en tunn vindjacka som vinterjacka så det säger en hel del.

Försenat Morsdagfirande. Vår mamma Lill-Babs.

I Morsdagpresent så hade jag köpt boken Vår mamma Lill-Babs som är skriven av döttrarna Monica, Malin och Kristin. Jag minns än idag hur mamma körde mig till Melker för att jag skulle ta ut honom och pratade om hur ledsen hon blev när Lill-Babs hade gått bort. Boken handlar om hur hennes tre döttrar uppfattade sin uppväxt med deras mamma.

Försenat Morsdagfirande. Jack´s Burgers
Försenat Morsdagfirande. Jack´s Burgers
Försenat Morsdagfirande. Jack´s Burgers

Efter att jag hade varit på Jack´s Burgers med min bestie och gett dom så högt betyg så ville min mamma gå dit och testa. Mamma sa att det var den bästa hamburgaren som hon ätit ute och sambon var lika nöjd han. Nu kom vi rätt tidigt så då hade de lunch meny. Lite otur för oss för vi ville verkligen testa deras wings. Men det betyder att vi måste gå tillbaka någon annan dag.

Det var super mysigt att få komma ut och bara ha en mysig stund. Vi fick en lugn natt efter oroligheterna men jag gick till fönstret flera gånger igår för att se om något var på gång. Är det någon plats man ska känna sig trygg på så är det ens hem. Det är så himla tråkigt att Sverige har eskalerat på detta sättet. Jag minns när det stod i tidningen om de första skjutningarna som skett och man har helt i chock. Nu reagerar jag inte längre för på något sätt så har gängkriminaliteten sorgligt nog blivit en del av vår vardag. Jag rekommenderar er alla att läsa boken Tills alla dör. Där får ni förklaringen till varför alla dessa skjutningar sker.

Dela

4 Kommentarer

  1. 6 juni, 2022 / 21:15

    Men så fin present! Och såå gott, åt precis men nu blev jag hungrig igen haha.
    Hoppas du haft en fin måndag.
    Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.