0   16
3   37
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Så många fina vänner runt omkring mig

Så många fina vänner runt omkring mig

Vilken dag jag har haft. Den har varit underbar men så stressig. Mitt liv är verkligen schemalagt timme för timme och ingenting får avvika för då skulle det göra allt ännu mer stressigt haha. Imorse så åkte min sambo iväg på konferens. Vi pussades hejdå men det känns helt okej då han bara är borta över natten. Han reser en del i jobbet så nu är jag rätt van men detta är första gången som jag är helt ensam utan en vovve.

Så många fina vänner runt omkring mig

Och på tal om vovve så hade jag och Smilledillen en väldigt mysig men jobbig promenad. Ena stunden regnade det, andra stunden så slutade det, sen öste det ner och så höll det på hela promenaden. Som tur är så är Smilla en cooling så hon har inget emot att vara ute i regnet. När jag lämnat henne så var det direkt iväg och hämta ett paket på vägen. Kasta mig in i duschen och sen fixa mig för att spela in en video. Jag hann även med att göra min första facetime ever! Alltså hur cool är inte jag? Och nej jag har aldrig facetimat tidigare men jag var så glad så var tvungen att dela min glädje med Gustav.

Så många fina vänner runt omkring mig

Sen kom min bestie hit och hon hade köpt med sig fika, så gullig! Jag fixade 10 palettblad till henne så hon ville bjuda på fika som tack. Skönt att få lite sällskap idag för annars hade jag varit helt ensam. Vi är på två olika platser i livet just nu. Men det fina med vår relation är att oavsett vart den andre befinner sig så har vi alltid varandra. Jag vet att jag alltid kan gå till henne oavsett vad det är och jag vet att hon alltid finns där för mig. Har insett att alla inte är så lyckligt lottade.

Något annat som dock är fruktansvärt tråkigt är att min vloggkamera är borta…

Jag är väldigt rädd om mina saker. Så att min kamera är borta är så olikt mig. Jag sätter inte ens ner mina väskor på golvet för jag är så rädd om dom. Det värsta är att jag tror jag glömde kameran ute i Öresjö. Och när jag skriver ute då menar jag ute i regnet. Kan hända att den är i vår bil men jag hittar den som sagt inte. Kameran är gammal och dålig så jag hade planerat att köpa en ny men så fruktansvärt tråkigt om den nu råkar ha blivit lämnad utomhus i regnet. Speciellt då minneskortet är rätt dyrt de också. Jag får ge er en uppdatering när jag har hittat den. Nu ligger mina ribs i ugnen och på tv:n går Stranger Things. Tänkte att jag skulle se om serien när jag ändå är ensam inatt.

Dela

2 Kommentarer

 1. 10 juni, 2022 / 13:12

  Neej vad tråkigt med borttappad kamera, även om du tänkt köpa en ny. Hoppas den dyker upp. Ibland gör ju saker det när man minst anar det.. 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juni, 2022 / 09:16

   Den har dykt upp! Den var i bilen, thank god 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.