5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Först måste jag tacka för den fina responsen

Först måste jag tacka för den fina responsen angående mitt tidigare inlägg. Blir så himla glad av era positiva kommentarer. Kommer besvara dom imorgon som vanligt ♥ Jag hade en intensiv morgon då det var fler mail än vanligt som behövde besvaras. Som jag har berättat tidigare så hade jag en väldigt seg start i början av året men nu verkar det bli min mest intensiva sommar någonsin, vilket jag tycker är så roligt. Var tvungen att höra av mig till Amanda och skjuta upp vår lunch med 20 minuter för att jag skulle hinna.

Vi gick till Wasabi för att äta lunch. Det händer extremt mycket i mitt liv just nu så det kändes så härligt att få träffa Amanda. Jag tycker att jag är väldigt duktig på att balansera allt i mitt liv, men just nu händer det så mycket på alla plan. Man kan lätt bli överväldigad men eftersom Amanda också har många bollar i luften så känns det skönt att kunna få prata av sig med någon som förstår.

Nu ska jag redigera bilder inför kommande blogginlägg. Det märks verkligen att våren är här för nu fotograferar jag mer bilder än tidigare. Det betyder naturligtvis mer jobb men jag älskar att redigera bilder lika mycket som att fotografera dom. Och på tal om bilder så ska jag fortsätta att arbeta med min hemsida. Tanken är att kategorisera min portfolio samt använda ord som kan gynna hemsidan i googlingar. Det tar absolut längst tid när jag skriver mina blogginlägg. Google har vissa kriterier som man måste uppnå för att hamna bra till i folks sökningar och det tar absolut längst tid när det kommer till att skriva blogginläggen.

16 Kommentarer

 1. 12 april, 2018 / 18:30

  Wow vad gott det såg ut! Och kul att du får en intensiv sommar med mycket att göra 🙂

 2. 12 april, 2018 / 18:53

  Vilken härlig dag! 🙂

 3. 12 april, 2018 / 18:59

  Vad härligt med en sådan vän 🙂

 4. 12 april, 2018 / 21:55

  DAAAMN vad gott det där såg ut! Blev så sushi-sugen!!

  • dixiwonderland
   Författare
   13 april, 2018 / 10:02

   Man blir alltid sugen på sushi när man ser bilder på det xD

 5. 12 april, 2018 / 22:12

  Men alltså åh sushi är ju så galet gott! 😀

 6. 12 april, 2018 / 23:49

  va kul det går framåt ätt håll 😀

  såg jätte mysigt ut med god mat o härligt med girl talk
  kramar

 7. 13 april, 2018 / 04:56

  Vad skönt att du träffade en vän som du kan prata ut med och så gott med sushi! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   13 april, 2018 / 10:01

   Det kan jag med alla mina vänner 🙂 Dom är bäst <3

 8. 13 april, 2018 / 07:33

  Men hur gott?! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.