1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Denna veckan har gått så himla fort

Denna veckan har gått så himla fort för idag är det redan Fredag. Jag och Bonzo ska snart gå ut och gå en promenad med våra grannar. Milton ÄLSKAR Bonzo men Bonzo har vid flera tillfällen visat tänderna… Varje gång får han en utskällning och så säger jag ”Mamma blir arg på dig”. Då kommer han mot mig och trycker sitt huvud mot mina ben som att han säger ”Va inte arg på mig mamma”. Han är fortfarande stel i höger framben så nu masserar vi honom och stretchar varje dag. Tack till alla er som hört av er och skrivit så fina saker ♥

Matilda kommer hit om några timmar och då jag ska hänga med till stallet. Som jag har längtat! Idag kommer jag lämna kameran hemma för jag känner att jag behöver få koppla av och bara mysa med alla hästarna. Jag jobbar alla dagar i veckan men det som skiljer vardagarna och helgerna är att jag inte har några mail att besvara på helgerna. Jag har fortfarande turen att jag lyckas ha en nollad inkorg varje kväll när jag stänger ner. Den dagen det börjar trilla in hundratals mail (de stora bloggarna får minst 300 mail om dagen) då kommer jag nog få panik haha.

När jag kommer hem senare idag så ska jag planera vilka outfits som ska fotograferas i helgen. Imorgon har vi även Ronja så det blir nog en tur ut i skogen med hundarna. Jag har faktiskt haft lite dåligt samvete över att det inte har blivit lika många promenader denna veckan som tidigare. Jag vet att jag mår som bäst när jag får träna så jag behöver strukturera upp mitt schema bättre så att jag hinner med träningen även de dagar när jag har mycket jobb. Jag får dock mycket vardagsmotion men mitt mål är att börja springa och därför är tanken att köra power walks regelbundet till en början.

18 Kommentarer

 1. 13 april, 2018 / 10:14

  Min vecka har tvärtom gått jääääättelångsamt, så himla trååååkigt! Men nu är det ju helg så jag hoppas att den går snabbare. Ha så mysigt med hästarna och ha en fin helg!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 april, 2018 / 09:38

   Va tråkigt för dig men hoppas att nästa vecka går fortare 😉

 2. 13 april, 2018 / 10:24

  Så himla söta bilder och ha en fin helg! 😀 Kramis

 3. 13 april, 2018 / 11:41

  Men åh så söt! Himla fina bilder också 🙂

 4. 13 april, 2018 / 13:32

  Så härliga bilder!!! Vad roligt att du ska följa med till stallet 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   14 april, 2018 / 09:37

   Ja! Önskar jag kunde vara där alla dagar i veckan 😀

 5. 13 april, 2018 / 13:37

  Så söta bilder på Bonzo 🙂 Låter klokt att få koppla av och lämna kameran hemma, jag behöver också påminna mig själv om att göra just det eller köra mobilfritt några timmar för att få varva ner. Det måste man när man som oss jobbar varje dag, vi måste ju orka leva och orka hålla i längden för att bli framgångsrika, så därför behöver vi ta vara på vår återhämtning. <3 Njut av dagen!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 april, 2018 / 09:37

   Ja men det är verkligen så sant. I vintras åkte jag ner till Göteborg utan kameran. Första gången någonsin och det var så skönt att kunna fokusera till 100% på nuet.

 6. 13 april, 2018 / 16:46

  Men vilken sötnos på bilderna!

 7. 13 april, 2018 / 19:49

  Men så gudomligt söt! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.