3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Förra veckan var hemsk men denna kommer bli grym!

Är så glad att förra veckan är över! Vi tog vår andra dos på Måndagen och båda två blev så dåliga. Feberfrossa och trötthet. Som tur var så gick det över efter ca 48 timmar. Men sen fick vi också veta att personer som är 30 och under ska inte få moderna som dos två då de har upptäckt allvarliga biverkningar som påverkar hjärtat. Jag blev så förbannad och ångesten bara sköljde över mig. Som ni vet så ville jag egentligen inte vaccinera mig.

Det tog mycket mod för mig för att göra det. Och sen bara 2-3 dar efter att vi har tagit vaccinet så går de ut med denna informationen. Då vi har hjärtfel i min familj så blir jag naturligtvis jätte nojig. Det är så viktigt att man går in hos Läkemedelsverket och rapporterar sina biverkningar. Spelar ingen roll om det är något litet, allt behöver rapporteras! Nu har det som tur var gått bra för oss men jag kommer inte ta några fler vaccin nu. Vet att många äldre ska få en tredje dos men efter detta så vägrar jag.

Sen när jag äntligen mådde bättre efter vaccineringen så skulle min mage ge mig ett riktigt helvete…

På Torsdagskvällen började det och fortsatt ända fram till Lördagen. Jag kunde inte behålla någon mat i magen. Allt gick rätt igenom mig. Jag upplever att mina problem med magen har blivit så mycket värre att de hindrar mig från att leva ett normalt liv. Vågar inte äta längre för jag är rädd för att bli dålig så jag svälter mig. Jag kan gå 12 timmar utan att äta något samtidigt som jag jobbar på precis som vanligt. Detta är naturligtvis inte hållbart. Så det jag kommer göra nu är att dokumentera precis allt jag äter och vilka tider. Försöka se om det finns något mönster som gör att jag kan utesluta vissa saker. Blir det inte bättre av detta så måste jag söka hjälp.

Förra veckan var hemsk men denna kommer bli grym!

Lördagen spenderades i Uddevalla

Efter att ha varit så dålig hela veckan så kom Lördagen och då klarade jag av att äta lite cornflakes. Det var de första jag åt och kunde behålla på 48 timmar. På kvällen åkte vi till Uddevalla för hela gänget skulle samlas för att äta middag och se bio. Vi såg Dune som var bra. Johan var helt frälst men jag tyckte att den var lite seg på vissa ställen. Men den är absolut sevärd.

Förra veckan var hemsk men denna kommer bli grym!

Tredje födelsedagsfirandet ute i Öresjö

På Söndagen åkte vi ut till Öresjö för att fira min födelsedag. Det blev ett så himla fint firande. Jag hade ju bakat så extremt mycket att jag till och med fick ge bort till en av mina grannar för det fanns ingen plats kvar i frysen haha. Men bakverken gick hem och alla verkade väldigt nöjda. Kolla vilket fint och stort paket jag fick! Blev nästan gladast över inslagningen än för innehållet. I paketet så låg det två Mateus tallrikar! Är så tacksam för alla fina presenter som jag har fått under både examensfirandet och alla mina kalas. Men det bästa är naturligtvis att fira tillsammans med alla som jag älskar.

Startade veckan med en mysig höstpromenad

Jag trodde först att denna dagen skulle bli hemsk då jag inte ens fick sova fem timmar inatt. Men det spelar ingen roll hur dåligt jag har sovit, för när jag har Nala då vet jag att det blir en bra dag. Vi tog en härlig promenad runt Spikön idag. Det var första gången som vi gick där utan att det regnade och det var så härligt. Träffade på två äldre tanter som var så fascinerade av Nala så vi stod och pratade en stund innan vi gick vidare.

Väl hemma så stannade jag kvar och pratade med Nalas ägare. Vi har ju verkligen klickat och det visar sig att E är lika galen (nästan lika galen som jag) i Naruto! Vad är oddsen?! Jag är så nördig att jag just nu försöker lära mig texten till denna intro låten. Den är så sjukt bra. Efter Nala så har jag tagit tag i tvätten, skickat en växt och så håller jag på att städa för det är kaos här hemma. Tanken var att jag skulle gått till biblioteket för att hämta min nya bok men jag tar det imorgon. Hoppas att ni har fått en bra start på veckan.

6 Kommentarer

 1. 11 oktober, 2021 / 18:51

  Fy vad jobbigt!Krya på dig <3

  • dixiwonderland
   Författare
   13 oktober, 2021 / 10:43

   Tack <3 Denna veckan har dock varit mycket bättre 😀

 2. 12 oktober, 2021 / 13:59

  Vad skönt att du mår bättre denna vecka. Har haft (ibland fortfarande) liknande magproblem som dig.. Jag kan äta exakt samma sak två dagar i rad, ena dagen blir magen katastrof, nästa dag går det hur bra som helst.. Jättekonstigt!
  Hoppas du får en fin vecka! 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   13 oktober, 2021 / 10:44

   Visst är det sjukt? Fattar inte vad det beror på! Igår åt jag sånt som jag ”borde” blivit dålig av men nej. Imorse när jag gick på toa så var jag bättre än vad jag varit på länge. Det är verkligen helt omöjligt att kunna hitta ett mönster i allt detta 🙁

 3. Erica.books3
  15 oktober, 2021 / 22:27

  ”Men sen fick vi också veta att personer som är 30 och under ska inte få moderna som dos två då de har upptäckt allvarliga biverkningar som påverkar hjärtat.”

  VÄNTA VA du också?? :'(
  jag har haft ont vid bröstbenet i snart två veckor nu och jag har inga medfödda hjärtfel ens….
  blir så ledsen. Jag fick googla och det verkar som både Pfizer och moderna (jag tog pfizer) kan ge hjärtinflammation och jag är 29… jag har ont varje dag vid bröstbenet, känns som en tyngd där och lite tyngre att andas.
  Jag VÄGRAR ta en tredje dos. Jag ville inte heller ta vaccinet då jag var jätte skeptisk!
  Dem har ju inte forskat tillräckligt länge om ev. biverkningar…

  • dixiwonderland
   Författare
   19 oktober, 2021 / 11:47

   Du måste uppsöka hjälp om du känner av det som du skriver samt anmäla till läkemedelsverket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.