0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Firat världens bästa farfar som fyllt 91 år

Firat världens bästa farfar som fyllt 91 år

Solen lyser och jag njuter. Helt galet hur mycket piggare man blir av dessa ljusare dagarna. Det var fullt upp igår. Hade videos som skulle textas, blogginlägg som skulle skrivas, växter som blev sålda och skulle skickas. Sen på kvällen åkte vi ut för att fira världens bästa farfar som fyllde 91 år. Förra året hade vi en fantastisk dag när vi firade honom. Men helt galet va mycket snö vi hade då. Nu har vi ingen snö alls.

Firat världens bästa farfar som fyllt 91 år

Naturligtvis så fick han en blombukett av oss och en Orkidé som jag hade tröttnat på. Han och farmor älskar blommor lika mycket som jag. Jag sa till min sambo att man kan nästan tro att det är min farmor och farfar då min sambo inte har något intresse för blommor haha.

Firat världens bästa farfar som fyllt 91 år

Vi har inte varit samlade sen Julafton så det var så roligt att få träffa alla igen. Jag har verkligen saknat dom. Som alltid blev det så mycket skratt och min svärfar var verkligen på hugget igår haha. Förra året låg farmor inne på sjukhus i flera omgångar och det såg väldigt illa ut. Det gör att man verkligen tar vara på tiden man har kvar. Det känns helt ofattbart att dom inte kommer finnas med oss för alltid. Dom har ju alltid varit där.

Ta vara på den som finns

Det blev ett väldigt fint firande och farfar var så himla nöjd. Nästa kalas blir i Mars när lillplutten fyller 21 och sen den 31 Mars så blir min älskling 30! Hur sjukt?! Han var bara 16 när vi blev tillsammans och nu fyller han 30. Världens finaste. Ni ska bara veta vilken maffig present jag har ordnat åt honom! Planerat hans present i ett år nu men så är det när man älskar att planera haha.

Firat världens bästa farfar som fyllt 91 år
Dela

10 Kommentarer

 1. 8 februari, 2022 / 12:55

  Åh vad mysigt med firande <3

 2. 8 februari, 2022 / 18:19

  Men sååå härligt med lite firande!! <3 Kramis

 3. 8 februari, 2022 / 19:50

  Vad gosigt <333 Man är så tacksam när man får ha dem med sig i livet så länge <3 Min farfar hann bli 91 innan han försvann och jag är så glad för det! Hoppas att min morfar blir minst 101 hihi!

 4. 9 februari, 2022 / 17:39

  Åh vad mysigt och fint! <3 Och så fin du är! Kramar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.