1   3
45   45
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33

Jag tog ett Covidtest imorse

Jag har mått väldigt dåligt i två veckors tid. Har tänkt väldigt mycket på Bonzo vilket har gjort mig extremt nedstämd och ledsen. Även om det har gått över ett år nu så mår jag inte bättre. Jag stänger in mina känslor för att konstant inte drunkna i sorgen. Men ibland så öppnas dörren och känslorna kommer emot en som en tsunami och man drunknar på nytt. Jag har inte haft Nala på ett tag vilket gör att jag har inte varit ute och gått. Och allt här hemma påminner om honom. Varje cm av hela lägenheten. Så jag såg fram emot att få komma ut och tänka på annat men det blev inte så…

Jag tog ett Covidtest imorse

På Onsdag åker min sambo till Göteborg för som alla vet så har man tagit bort alla restriktionerna nu. Han kommer hem ungefär 18:30 och vid 22:00 börjar jag få ont i halsen. Sover i stort sett ingenting. Skriver till min bestie 01:21 att jag har blivit sjuk och att vi måste ställa in Pinchos som vi hade planerat att vi skulle äta på under Torsdagen.

Måste vara instängd i flera dagar

Jag blev smått knäckt. Allt jag vill är att komma bort från lägenheten men nu så måste jag vara instängd i flera dagar. Är vaken i 4,5 timme så när sambos larm ringer på morgonen så har jag varit vaken hela natten. Han bestämmer sig för att stanna hemma och jobba hemifrån. Under dagen så mår jag bra. Jag har lite ont i kroppen men ingen feber, halsont, hosta, huvudvärk eller snorig näsa. Sen på eftermiddagen så kommer febern. Den sitter i sig hela dagen och hela natten så jag har inte sovit något denna natten heller. Tar ett Covidtest nu på morgonen och…

Jag tog ett Covidtest imorse

Mitt Covidtest visar positivt

Detta innebär att vi måste ställa in vår parmiddag som vi skulle på imorgon. Får även ställa in besöket hos mamma som vi skulle till på Söndagen. Men till skillnad från när jag skrev till min bestie så är jag inte knäckt, tvärtom så är jag faktiskt glad. Jag har varit livrädd för att få Covid. Jag är överviktig samt att jag kan ha hjärtfel. Så jag har hela tiden tänkt att får jag Covid då kommer jag behöva åka in.

Men förutom febern så mår jag faktiskt bra. Har fortfarande ingen hosta, ont i halsen eller snorig. Orkar gå runt i lägenheten, bäddade sängen nu imorse efter att jag duschade och nu sitter jag här och jobbar lite. Jämfört med min sambo så klarade jag mig väldigt bra. Det är som en vanlig förkylning för mig och det är jag så otroligt tacksam över. Nu ska jag fortsätta att vila upp mig. Förhoppningsvis så är jag helt återställd nästa vecka.

16 Kommentarer

 1. 11 februari, 2022 / 18:23

  hoppas de inte blir värre, krya på dig <3

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2022 / 13:03

   Det blev värre men nu börjar jag må bättre igen 😀

 2. 11 februari, 2022 / 20:09

  Jobbigt, Krya på dej. Jag fick covid förra året och tyvärr hade inte min ålder hunnit fått vaccinet då. Så jag var en av dom som blev jättesjuk med andningssvårigheter och fick bli inlagd på sjukhus i 5 långa veckor. 😔 Hoppas du känner dej bättre snart. 🌺

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2022 / 13:03

   Stackare 🙁 Hoppas att du mår bättre nu 🙂

 3. 12 februari, 2022 / 11:01

  Ååh typiskt! 🙁
  Men skönt att du mår relativt bra ändå, och att det förhoppningsvis är en lindrig variant.
  Krya på dig!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2022 / 13:04

   Jag överlevde men fyfan för att bli sjuk 🙁

 4. 12 februari, 2022 / 18:35

  Men åh vad tråkigt! Krya på dig! <3

 5. 12 februari, 2022 / 19:51

  Men vad tråkigt! Krya på dig <3<3

 6. 13 februari, 2022 / 13:53

  Men åh nej!! 🙁 Stackare, men vad skönt att du haft det så lindrigt ändå, det har mina föräldrar också haft precis. Så trist med alla inställda planer men hoppas att ni kan genomföra dem längre fram när du blivit frisk igen! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2022 / 13:04

   Ja det viktigaste är att inte smitta andra 🙂

 7. 13 februari, 2022 / 14:56

  Krya på dig. Vad jobbigt med sorgen. Det som brukar hjälpa mig mest är att låta mig stänga in känslorna och då och då när jag känner mig stark nog att möta känslorna få utlopp för dom genom att lyssna på musik som får fram känslorna och sedan storgråta. Men alla har ju sitt sätt att bearbeta sorg.

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2022 / 13:06

   Fint av dig att dela med dig <3 Ja sorg är väldigt individuellt men det känns alltid fint att få ta del av andras sorg. Man känner sig inte lika ensam då <3

 8. 14 februari, 2022 / 04:27

  Åh nej din stackare, hoppas du mår bättre snart <3 skönt ändå att du verkar fått det milt <3

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2022 / 13:06

   Nu är jag på bättringsvägen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.