2   30
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28

Fått kämpa för att hålla tillbaka tårarna

Detta har varit en riktigt tuff vecka för mig. Jag kan ärligt säga att jag har fått kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Känner mig så fruktansvärt stressad och överväldigad. Det är så himla mycket nytt att ta in och denna veckan har självförtroendet svackat för mig. Jag är så rädd för att göra fel. Vilket är löjligt egentligen för alla gör fel. Man kan inte börja på ett nytt jobb och göra allt perfekt från start. Man behöver göra misstag för att lära sig. Jag är medveten om detta men samtidigt är det så svårt att släppa kraven som jag har på mig själv. Sen sover jag fortfarande så fruktansvärt dåligt och jag tror det börjar visa sina spår nu. Jag märker själv att jag inte alls är mitt glada jag längre och det är skit jobbigt ärligt talat. Jag är inte heller van vid att arbeta så fysiskt som jag gör nu. Och sen när jag kommer hem så ska jag arbeta med mina sociala medier i flera timmar. Jag vet att jag sa att jag skulle dra ner på det men ärligt talat så vill jag inte göra det.
Bonzo har egentligen ingenting med detta inlägget att göra. Men är man så här söt så förtjänar man att synas för världen.
Det var många år sedan som jag bloggade på de sättet som jag gör nu. När jag bara låter fingrarna skriva ut hur jag tänker och känner utan att överanalysera det hela. Av någon anledning så känner jag att det är mycket enklare för mig att öppna upp mig för er igen. Jag tänker att jag inte är ensam om att känna så här. Tror många som har börjat på en ny anställning känner igen sig i stressen, sömnlösa nätter och kraven som man har på sig själv. Det är inte lätt att gå från att sitta isolerad i en lägenhet i 5 års tid till att börja arbeta bland människor igen. Som egenanställd så fattar jag alla beslut men som anställd så har jag personer som förväntar sig resultat ifrån mig. Att behöva leverera för andra ger också en sån enorm press. Men jag ska också tillägga att det endast är jag själv som har fått mig att känna så som jag gör. Jag arbetar med jätte fina människor som ser mer potential i mig än vad jag själv gör. Jag försöker tänka att jag ska se det hela som en utmaning och det enda jag kan göra är att göra mitt bästa.
Dela

6 Kommentarer

 1. 31 oktober, 2019 / 15:13

  Vad tråkigt att du känner så och förstår att det är tufft. Nu i början är det alltid som jobbigast men hoppas att det vänder för dig om några månader. Jag jobbar heltid och har bloggen åtsidan om och det funkar. Bara man får in dom rätta rutinerna så blir allt mycket lättare. <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   3 november, 2019 / 21:50

   Det tror jag också. Tack för dina ord 🙂

 2. 1 november, 2019 / 21:01

  Ta vara på dig och kom ihåg att ditt värde som person inte skall mätas utifrån vad du presterar. Heja dig som nykomling på jobbet – du kan bidra!
  Kram

 3. 2 november, 2019 / 19:17

  Vad jobbigt att du känner sådan press och stress och haft så nära till tårarna. Kan tänka mig att det blir en stor omställning för dig att jobba för någon annan. Du får ge dig själv tid. Tror det kommer bli superbra bara du kommer in i det.

  • dixiwonderland
   Författare
   3 november, 2019 / 21:48

   Tack för dina fina ord. Jag tror också att det kommer bli bättre ju mer tiden går. Behöver bara vänja mig vid allt nytt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.